Αποσωληνώθηκε 20χρονος που επέβαινε στο πέμπτο βαγόνι του μοιραίου τρένου

Βαθύτατα συγκινημένος ο πατέρας ενός 20χρονου που επέβαινε στο μοιραίο Intercity ενημέρωσε πως ο γιος του αποσωληνώθηκε και τους χαμογέλασε.

Η υγεία του 20χρονου βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, πατέρας του 20χρονου, μιλώντας στο Action24, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε, τονίζοντας «εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή.

«Μία παράκληση, σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους. Οπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι. Όπως έμαθε από την κοπέλα του νεαρού, το παιδί πήρε οξυγόνο στο ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Οι μαρτυρίες που «καίνε» τον οδηγό του φορτηγού και η δική του εκδοχή για την τραγωδία στην Εγνατία
Κόπηκε στα δύο η μοτοσικλέτα του άτυχου Άγγελου-Συγκλονισμός για τους τέσσερις νεκρούς από θανατηφόρα
Γιατί προχώρησε στην ανακοίνωση του ΘΧΣ η Αθήνα-Τα μηνύματα που στέλνει
Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Τέταρτος νεκρός σε λίγες ώρες, 34χρονος ποδηλάτης το νέο θύμα (pics)
Ακόμη μία τραγωδία στην άσφαλτο... Νεκρός ο 23χρονος Άγγελος, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του
Καταθέτουν τρία μέλη του ΠΑΣΕΑ στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Καλούνται με πρόσκληση οι οικογένειες των θυμάτων
Ψηφίζουν ξανά εξωτερικό οι Κύπριοι για το Πάσχα-Από Ελλάδα μέχρι Μαλδίβες και Ιαπωνία οι προορισμοί
Εργοδότες χρησιμοποιούν τα tips για να καλύψουν τον συμφωνημένο μισθό-Οι καταγγελίες ενώπιον βουλευτών
Καταθέτει ο Χριστοδουλίδης για Κράτος Μαφία και Αναστασιάδη-Πόρισμα μέχρι τον Ιούνιο
Είχε εκδοθεί διάταγμα κατεδάφισης για το κέντρο δεξιώσεων-Εντόπισε προ πολλού τις παρανομίες το ΥΠΕΣ