Έτσι θα γίνουν οι εκλογές για την ηγεσία του ΔΗΣΥ-Σε λειτουργία 79 εκλογικά κέντρα

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για την Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση της 11ης Μαρτίου 2023

Η Έκτακτη Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου/ας Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου 2023. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος που είχαν εγγραφεί μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2022, βάσει του καταστατικού.

Υποψήφιοι είναι οι, Δημητρίου Αννίτα και Δημητρίου Δημήτρης.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 9πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 6μμ χωρίς διακοπή σε 79 εκλογικά κέντρα https://ekloges.disy.cy/kalpes/ σε Κύπρο και εξωτερικό (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λονδίνο). Η κάλπη στο Λονδίνο θα κλείσει στις 4μμ (τοπική ώρα).

Κάθε μέλος που επιθυμεί να δει που ψηφίζει μπορεί να επισκεφθεί τον σύνδεσμο: my.disy.cy

Σε περίπτωση που μέλος επιθυμεί αλλαγή εκλογικού κέντρου αυτό μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικώς μέχρι την Πέμπτη στις 1μμ καλώντας στα τηλέφωνα 22883120/22883100 ή επί τόπου στο εκλογικό κέντρο της προτίμησής του την ημέρα των εκλογών.

Ενθαρρύνονται όσοι ψηφοφόροι επιθυμούν αλλαγή κέντρου όπως μεριμνήσουν σχετικά από προηγουμένως για να αποφευχθούν καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή εκλογικού βιβλιαρίου ή άδειας οδηγού και η συνδρομή €10 για το έτος 2023.

ScreenHunter 828

ScreenHunter 829

ScreenHunter 830

Δειτε Επισης

Αχυράνθρωπους του Σιζόπουλου θεωρεί ο Παπαδάκης αυτούς που φημολογούνται για διάδοχοι-«Μασκαραλίκια»
Παίρνουν σειρά συγγενείς θυμάτων και αστυνομικοί στην Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Θα δοθούν στοιχεία για τα τροχαία
Καταρτίζει οδικό χάρτη για απεξάρτηση από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Εκ νέου αναβολή στην υπόθεση πολιτογραφήσεων-Zητήθηκε χρόνος ώστε να παραδοθεί μαρτυρικό υλικό
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα
Νίκος Αναστασιάδης: Οι αμαρτίες Πανίκου Δημητριάδη, γιατί είπα «δεσμεύομαι» και το δυστύχημα για τον συκοφάντη
Απειλές Άγκυρας προς Λευκωσία-«Αν χρειαστεί, θα κάνουμε στην Κύπρο ό,τι και στο παρελθόν»
Tρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες σε ρωσική επίθεση στην πόλη Πάβλοχραντ
Έναρξη συζήτησης για την εισήγηση του Μ. Χατζηπαντέλα σχετικά με τον ρόλο των απλών φορολογικών κανόνων
Ποιοι εκτέλεσαν τον Μοσχούρη στο Χαλάνδρι-Το ακριβό συμβόλαιο θανάτου για τον «θαμνάκια» της Greek Mafia