Νεκρό βρέφος 47 ημερών στη Θεσσαλονίκη-Έπεσε από τα χέρια του πατέρα του

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με βρέφος 47 ημερών, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Κατά την κλινική εξέταση του βρέφους εντοπίστηκε οίδημα με εκχύμωση στο αριστερό άνω βλέφαρο, εκχύμωση στο αριστερό ζυγωματικό και κρανιακή διόγκωση δεξιά-βρεγματοινιακά.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η ασφάλεια Θεσσσαλονίκης, το βρέφος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 1:20 το μεσημέρι του Σαββάτου από τους Αμπελόκηπους στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έπειτα από τηλεφώνημα του 24χρονου Βούλγαρου πατέρα του. Στη συνέχεια, ο 24χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι ήταν στο σπίτι του με την Ελληνίδα σύζυγό του και το βρέφος. Το αγοράκι άρχισε να νιώθει δυσφορία και παρουσιάσε δύσπνοια. Τότε, ο πατέρας κάλεσε το ΕΚΑΒ και το βρέφος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Από τη νεκροψία προέκυψε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τον πατέρα, όπου στη συνέχεια «τα άλλαξε» και υποστήριξε ότι μέσα στο υπνοδωμάτιο και ενώ κρατούσε στην αγκαλιά του το 47 ημερών βρέφος γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στην άκρη του κρεβατιού, χτυπώντας αρχικά με το κεφάλι στο σιδερένιο κάγκελο του κρεβατιού και στη συνέχεια στο δάπεδο. Όπως είπε σήκωσε το βρέφος διαπίστωσε ότι παρουσίασε δύσπνοια και στη συνέχεια επιχείρησε ο ίδιος να προσφέρει πρώτες βοήθειες αποκρύπτοντας τι ακριβώς έχει συμβεί στη γυναίκα του.

Η ασφάλεια Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τη δικογραφία την παρέδωσε στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Επανέρχεται ο Δρουσιώτης για την αγωγή από Αναστασιάδη-«Δεν θα περάσουν οι εκβιασμοί»
ΒΙΝΤΕΟ: Φρικτό θανατηφόρο στην Ελλάδα, 30χρονος προσέκρουσε σε νταλίκα για να αποφύγει πεζό
ΒΙΝΤΕΟ: Έξι χρόνια μετά την τραγωδία στο Μάτι και η κατάσταση παραμένει η ίδια
«Παιδάκι πήρε δώρο ένα παιχνίδι και έτρεχε στον κήπο… Ήταν χαρά και λύπη μαζί»
Γυρίζουν την πλάτη στα ορεινά, πάνε παραλία όσοι θα εκμεταλλευτούν τις εορτές του Πάσχα
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Η θεσμική αντιπαράθεση, οι αναπόφευκτες πολιτικές αποφάσεις και οι μεταρρυθμίσεις στα σκαριά
Ένεση για τα κατεχόμενα χωριά η χαλάρωση κινήτρων για επανεγκατάσταση-Ικανοποίηση για τα μέτρα της Κυβέρνησης