ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκλονιστικό αντίο των ΛΟΚατζήδων στον Κύπρο

Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο των ΛΟΚατζήδων στον Κύπρο Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν ένας από τα 57 θύματα της μοιραίας και φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου.

Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί, Πολιτεία και κοινωνία είπαν το ύστατο χαίρε στον 23χρονο Κύπρο, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου. Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν λευκές φανέλες και οι φίλοι του φορούσαν μπλουζάκια, που έγραφαν «ο ουρανός πλουσιότερος και η γη φτωχότερη».

Ανάμεσα σε εκείνους που απότισαν φόρο τιμής στον φοιτητή και οι ΛΟΚατζήδες, που με το δικό τους τρόπο, είπαν το ύστατο χαίρε στον Κύπρο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και πόνου.

Δειτε Επισης

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης
«Θα ξαναχορέψουμε»-To τατουάζ της 21χρονης Mia που απήχθη από τη Χαμάς στο φεστιβάλ
Απίστευτο περιστατικό στην Ελλάδα-Πήγε για λιποαναρρόφηση και έφυγε με παραμορφωμένες γάμπες
Σφοδρές μάχες την νότια Γάζας, φόβοι για τους αμάχους κοντά στη Χαν Γιουνίς
Συνελήφθη 27χρονη που παρουσίαζε πλαστή ελληνική ταυτότητα για να συνεχίσει να εργάζεται
Οδηγοί που έτρεχαν, μεθυσμένοι και με το κινητό στο χέρι-500 καταγγελίες από την Αστυνομία
Σε εγρήγορση η ΚΔ για μέτρα ασφαλείας ενόψει εορτών-Περισσότερη αστυνόμευση στους χώρους υψηλού κινδύνου
Πήγαινε σε καταστήματα και έφευγε χωρίς να πληρώσει-Συνελήφθη 41χρονος
Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη
Οργή Μητσοτάκη για την οπαδική βία-«Θα την καταπολεμήσουμε όσο ψηλά κι αν είναι αυτοί που την υποκινούν»