Έφθασαν στην Κύπρο οι σοροί των δυο αδικοχαμένων Κύπριων φοιτητών

Οι σοροί των δύο Κυπρίων φοιτητών που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα έφθασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, πτήση της Aegean μετέφερε από την Θεσσαλονίκη τις σορούς του Κυπριανού Παπαϊωάννου και της Αναστασίας Αδαμίδου στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας. Εκεί ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως «συντετριμμένη είναι η Κύπρος για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, για τον αδόκητο χαμό των παιδιών της και όλων των θυμάτων που επέβαιναν της τραγικής αμαξοστοιχίας στην Ελλάδα. Η θλίψη είναι μεγάλη, ασύλληπτη".

Ο κ. Κόμπος πρόσθεσε πως η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών.

"Η Πολιτεία βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών και των οικείων των αδικοχαμένων θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο και μέσο που έχουμε στη διάθεσή μας".

Σημείωσε πως "αυτές τις στιγμές, όμως, τα πολλά λόγια είναι περιττά" και μετέφερε τα βαθιά συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας και όλων των μελών της Κυβέρνησης. "Η παρουσία μας εδώ αποτελεί μια μικρή ένδειξη της συμπαράστασης μας. Αιώνιας ας είναι η μνήμη τους" είπε ο Υπουργός.

Δειτε Επισης

Νέα κίτρινη προειδοποίηση-Σταθερά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος
Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας