ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια με μολότοφ στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο για τα θύματα της πολύνεκρης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Λίγο μετά τις 12:00 ωστόσο σημειώθηκαν επεισόδια.

Ομάδα αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πέτρες στην κάτω πλευρά της πλατείας, και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με τη ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης.

2

3

Συμπλοκή ΜΑΤ και διαδηλωτών και στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε στον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που νωρίτερα είχαν αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό. Οι διαδηλωτές τους εμπόδισαν και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν.

Στο σημείο έφτασε και το ΕΚΑΒ, καθώς κατά τη συμπλοκή, σύμφωνα με καταγγελίες, τραυματίστηκαν δύο διαδηλωτές.

Νωρίτερα, στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στον σιδηρόδρομο ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, με πολλούς να κρατούν πανό και μαύρα μπαλόνια.

Συμμετείχαν η ΑΔΕΔΥ, εργατικά συνδικάτα, φοιτητικοί, μαθητικοί και εκπαιδευτικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς.

1

4

5

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νέο σοκ στην Ελλάδα-Ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε 36χρονος στις Σέρρες
Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου-«Μου είπαν να μην καταθέσω»
Με αντίληψη win-win στην Αθήνα ο Ερντογάν-Αποκάλυψε την ατζέντα της επίσκεψής του
«Αριστερά Μπροστά» το πιθανότερο όνομα για το νέο κόμμα στην Ελλάδα
Ο μυστήριος Thimi με την διπλή «ταυτότητα» που του έστησαν ενέδρα θανάτου στην Ελλάδα
Δεν κάνει πίσω ο Σούνακ-«Ζήτημα νόμου η παραμονή των Γλυπτών στο Λονδίνο»
Κάθειρξη 16,5 ετών και έξι μηνών στον 27χρονο που παρέσυρε στον θάνατο την Έμμα
Ο Κάρολος εμφανίστηκε μπροστά στον Σούνακ φορώντας γραβάτα με ελληνική σημαία (pics)
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν έχω μιλήσει με τον Σούνακ, άφησα πίσω μου το συμβάν
Κατηγορεί την Έμμα ο 27χρονος-«Πετάχτηκε μπροστά μου, δεν την είδα, θόλωσα και την εγκατέλειψα»