Στιγμές τρόμου για 29χρονη-Άγνωστοι μπούκαραν στο σπίτι της, την έδεσαν και της έριξαν υγρό

Στιγμές τρόμου και αγωνίας πέρασε 29χρονη, όταν άγνωστοι μπούκαραν στο σπίτι της, με στόχο να την ληστέψουν. Την κοπέλα εντόπισαν δεμένη και φιμωμένοι μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι του Σαββάτου, 82χρονος στην Πάφο, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δεν μπορούσε να εντοπίσει την 29χρονη οικιακή του βοηθό και ζητούσε βοήθεια. Όπως ανέφερε ο 82χρονος, η νεαρή ζει σε βοηθητικό σπίτι, πίσω από την οικία του.

Στο σπίτι της 29χρονης έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία όταν μπήκαν μέσα, την εντόπισαν με δεμένα χέρια και πόδια και φιμωμένη. Όταν η κοπέλα απελευθερώθηκε, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου, δύο άγνωστα της πρόσωπα, με καλυμμένα πρόσωπα, μπήκαν στο σπίτι και ζητούσαν να τους δώσει χρήματα.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, όταν τους είπε ότι δεν έχει, έπιασαν μαχαίρι από την κουζίνα, το πρόταξαν και εκτόξευσαν κάποιο επιβλαβές υγρό προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε αντιλήφθηκε ότι ήταν δεμένη και από έρευνα που έκανε, διαπίστωσε ότι κλάπηκαν κάποια χρήματα από τη τσάντα της.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, που είναι αυτό της Πόλεως Χρυσοχούς και αφού έτυχε εξετάσεων, έλαβε εξιτήριο και πήγε σπίτι της, αφού είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ψάχνει τους δράστες της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα