Έφοδος της ΥΚΑΝ σε οικία 28χρονου-Εντοπίστηκαν πάνω από 100 χάπια «έκσταση»

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 28 ετών, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά τον εντοπισμό πέραν των 100 χαπιών τύπου «έκσταση» και ποσότητας φυτικής ύλης κάνναβης πέραν των 30 γραμμαρίων, στην κατοικία και σε αγροκατοικία του 28χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν επιχείρηση έρευνας, στην κατοικία του 28χρονου υπόπτου, καθώς και στην αγροκατοικία του ιδίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Στην αγροκατοικία ανευρέθηκαν 105 χάπια τύπου «έκσταση», καθώς και τρία σακουλάκια που περιείχαν καφέ συμπαγή ουσία ρητίνης κάνναβης, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Στην κατοικία του 28χρονου ανευρέθηκε ποσότητα φυτικής ύλης κάνναβης συνολικού βάρους 32 γραμμαρίων περίπου, και ρητίνη κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου περίπου, ενώ στην αυλή της κατοικίας ανευρέθηκαν ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και ένας μεταλλικός μύλος αλέσεως που περιείχε ίχνη φυτικής ύλης κάνναβης.

Ο 28χρονος συνελήφθη από τα μέλη της ΥΚΑΝ και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο.

Δειτε Επισης

Λαμβάνονται καταθέσεις για τους πυροβολισμούς σε εταιρεία στη Λεμεσό-Νέες έρευνες στο σημείο
Έντεκα διακινητές και μετανάστες επιχειρούσαν να περάσουν στις ελεύθερες περιοχές-Συνελήφθησαν από τις Βάσεις
Χάθηκαν τα ίχνη της 26χρονης Κατερίνας από το χώρο διαμονής της (pic)
Ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα από φούρνο μικροκυμάτων-Περαστικός διέσωσε ηλικιωμένη και οικιακή βοηθό
Έρευνα σε οικία αποκάλυψε ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλο-Συνελήφθη 46χρονος
Χειροπέδες σε 47χρονο για εισαγωγή ναρκωτικών-Εντοπίστηκαν σε εταιρεία ταχυμεταφορών στην ελεύθερη Αμμόχωστο
Ψάχνουν την πορεία του μοτοσικλετιστή που άνοιξε πυρ σε εταιρεία στη Λεμεσό-Εξετάζονται κλειστά κυκλώματα
Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ
Ασταμάτητη η δράση των εμπρηστών-Πυρπόλησαν δεύτερη φορά σε ενάμιση μήνα όχημα 70χρονου
Δεύτερη φορά στόχος τα γραφεία της εταιρείας που δέχθηκε πυροβολισμούς-Βρίσκονταν εντός εργαζόμενοι