Νέο στοιχείο-Tι δείχνει η συνομιλία μηχανοδηγού-σταθμάρχη

Φως αναμένεται να ρίξουν στην πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, οι συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού του Intercity και του σταθμάρχη Λάρισας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, ο μηχανοδηγός φαίνεται να αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την πορεία του τρένου και πως ήταν στη γραμμή καθόδου και έτσι προσπάθησε να επικοινωνήσει ξανά με το σταθμαρχείο, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση, και όλα αυτά λίγα λεπτά πριν την μοιραία σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, o έμπειρος μηχανοδηγός αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή που είχε φύγει από τον σταθμό της Λάρισας ότι έχει μπει στο ρεύμα καθόδου, και κατάλαβε άμεσα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας είπε στον σταθμάρχη: «Είμαι στην κάθοδο, είμαι καλά εδώ;», και τότε ο σταθμάρχης Λάρισας, δεν έδωσε απάντηση. Ο μηχανοδηγός συνέχισε και λίγα λεπτά αργότερα συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία, που κατευθυνόταν από Κατερίνη για Λάρισα, με αποτέλεσμα να σημειωθούν 57 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Τον βρήκε μεθυσμένο στο σπίτι, τον έδεσε και τον σκότωσε-Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Ελλάδα από 2024
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνίδα πλήρωσε 17,5 ευρώ τη χωριάτικη σαλάτα στην Πάρο, της χρέωσαν ξεχωριστά το λάδι
Η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού
Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι τραυματίες από το τροχαίο στο Κολωνάκι-«Εγκληματική ανευθυνότητα»
Οι συνομιλίες που αποκάλυψαν τους ναρκέμπορους αστυνομικούς-Τα κέρδη μαμούθ και οι δουλειές του αρχηγού
«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες
«Η Λυδία ξέρει ότι η μητέρα της πέθανε, όχι ότι τη σκότωσε ο πατέρας της»
H απολογία που καίει την πρώην σύζυγο του καθηγητή-«Εκείνη τον έβαλε να τον σκοτώσει, για να μην πάρει τα παιδιά»