Τη Δευτέρα η κηδεία της αδικοχαμένης Αναστασίας-Η έκκληση της οικογένειας

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοί θα πουν το τελευταίο αντίο στην 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου και τον 23χρονο Κυπριανό Παπαϊωάννου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους, από τη σύγκρουση των τρένων που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της αδικοχαμένης συμπολίτισσάς μας Αναστασίας Αδαμίδου η οποία έχασε τη ζωή της στην πολύνεκρη σιδηροδρομική σύγκρουση στα Τέμπη της Ελλάδας.

Οι δύο αδικοχαμένοι φοιτητές επέβαιναν στο μοιραίο τρένο, ταξιδεύοντας από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, όπου διέμεναν για τις σπουδές τους. Ωστόσο, τα όνειρα των δύο νεαρών, έσβησαν απρόσμενα στις ράγες των τρένων.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών Κορνήλιο Κορνηλίου, οι σοροί θα μεταφερθούν την Κυριακή στην Κύπρο από Θεσσαλονίκη, με απογευματινή πτήση.

Η κηδεία της Αναστασίας θα τελεστεί τη Δευτέρα, στις 14:00, από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο.

Παράκληση της οικογένειας, είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές, για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η οικογένεια της 24χρονης, παρακάλεσε δημόσια τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της, να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Κυπριανού, θα τελεστεί, επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα, από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου.

Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως όσοι θα παραστούν στην κηδεία του Κυπριανού, να φορέσουν λευκά ρούχα, όπως επίσης αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Δειτε Επισης

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα
Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Θέμα εθνικής ασφάλειας η προστασία από τις πυρκαγιές-Συνδρομή όλων ζήτησε ο Χαρτσιώτης
Συνελήφθη δεύτερο πρόσωπο για τον οπλισμό στον τάφο-Σε εξέλιξη οι έρευνες
Επανασυνελήφθησαν και για άλλες κλοπές δύο πρόσωπα που τελούσαν ήδη υπό κράτηση
Αποπερατώθηκαν οι έρευνες των δυτών για το ανθρώπινο πέλμα-Συνεχίζονται στη ξηρά
Σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή σε τροχαίο στη Λάρνακα
Εντοπίστηκε οπλισμός και εκρηκτικές ύλες σε τάφο στη Λάρνακα (pic)
Με συμπληρωματικό υπόμνημα επανήλθαν στη θέση περί δεδικασμένου οι μοναχοί
Τα σημεία που εστιάζει η νέα ένσταση των δικηγόρων των μοναχών-Άρχισε η κλήτευση μαρτύρων από την Μονή