Πένθος για την 21χρονη Κλαούντια-Η ειρωνεία της τύχης

Μόλις 21 ετών ήταν η Κλαούντια Λάτα, η φοιτήτρια που πλέον βρίσκεται στον κατάλογο των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η Κλαούντια γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου πήρε την ελληνική υπηκοότητα. Οι γονείς της διατηρούν κρεοπωλείο.

Η ίδια υπήρξε άριστη μαθήτρια. Πέτυχε στο Ιατρικό Τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και φοιτούσε στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η φοιτήτρια πήγε στην Πάτρα και μπήκε στο τρένο για να επιστρέψει στη σχολή της.

Οι γονείς της, που μένουν σε χωριό της Λάρισας, της ζήτησαν να περάσει και από αυτούς. «Κάνε μία στάση να σε δούμε», της είπαν.

Ωστόσο αυτή αρνήθηκε, για να φτάσει πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη. Όπως τους εξήγησε, ήθελε να ξεκουραστεί λίγες ώρες παραπάνω, για να αρχίσει το διάβασμα. Όμως η τύχη είχε άλλα σχέδια. Η Κλαούντια είχε δύο αδέλφια, την αδελφή της Τζένη και τον Έλβις.

236

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Tη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στην Άννα Σιάλαρου-«Η οικογένειά σου σε κατευοδώνει στο ταξίδι με τους αγγέλους»
Παραλήρημα Ερντογάν στα εγκαίνια του «προεδρικού»-«Ένδειξη κοινού πεπρωμένου Τουρκίας και "τδβκ"»
Λεωφορείο παρέσυρε δωδεκάχρονη στην Πάφο-Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Σφοδρή επίθεση Μόσχας στον Ζελένσκι-«Τρομοκράτης διεθνούς εμβέλειας, δεν σέβεται ούτε τον παππού του»
Ένωσαν δυνάμεις οι δήμοι της ελεύθερης Αμμοχώστου-Ζητούν άρση αποφάσεων που καθηλώνουν την ανάπτυξη
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Γενικός Γραμματέας του Volt ανάμεσα στους συλληφθέντες στη διαμαρτυρία για το νέο «προεδρικό» στα κατεχόμενα
Πυρπόλησαν το όχημα του πατέρα ανακριτή του ΤΑΕ Αρχηγείου-Έρευνες εάν ήταν «μήνυμα» στον αστυνομικό
Ανέκοψαν για έλεγχο 39χρονο με τον 12χρονο γιο του-Εντόπισαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία
Είδε Ερντογάν και μετατράπηκε σε Σουλτάνο ο Τατάρ-Ρεσιτάλ προκλήσεων και παραποίηση ιστορίας
Πλεονασματικό το ταμείο του ΓεΣΥ για το 2024-Ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός για το 2025