Αποχαιρετούν την Αναστασία οι καθηγητές της-«Άξιζε κάθε βραβείο Αρετής και Προόδου»

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάφου θρηνεί με την οικογένεια και τους οικείους της, θρηνεί για μια λαμπρή νέα, 24 μόνο χρόνων, την Αναστασία Αδαμίδου που τόσο αδόκητα και άδικα έχασε τη ζωή της, αναφέρει με ανακοίνωση του ο Γιώργος Κουτσίδης Α’ Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδη είναι με πόνο ψυχής που πληροφορηθήκαμε όλοι το κακό μαντάτο ότι «βρήκαν την Αναστασία, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός», προσθέτοντας πως η Αναστασία Αδαμίδου υπήρξε μια άριστη σε ήθος και επίδοση μαθήτρια και όλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριές της, καθηγητές και καθηγήτριες έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι΄ αυτήν.

Αποφοίτησε είπε, με άριστα από το Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ', το 2016 και πέτυχε τις πιο ψηλές επιδόσεις στις Παγκύπριες εξετάσεις, κερδίζοντας με την αξία της μια θέση στην οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όσοι την γνώρισαν και όλοι την θυμούνται ως ένα κορίτσι που με περισσή αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση, με συνέπεια στις σχολικές της υποχρεώσεις, σεβασμό και εκτίμηση προς τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της, που κυνήγησε το όνειρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διακρινόταν για το ήθος της η Αναστασία-Έσβησε κυνηγώντας τα όνειρά της

Η φιλόλογος της στην Γ΄ Λυκείου δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μιλά για αυτήν. Διέπρεπε στο θέμα της έκθεσης και ανέπτυσσε τα σύγχρονα θέματα της παιδείας, του περιβάλλοντος, της ελευθερίας, με πλούτο ιδεών και αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία του λόγου, συμπλήρωσε . Είχε ήθος και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί πως της άξιζε κάθε βραβείο «Αρετής και Προόδου».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδου, ο Λυκειάρχης Αντρέας Ιωσήφ ανέφερε πως πέρα από τις άριστες επιδόσεις της διακρινόταν και στην προσφορά στον συνάνθρωπο, εκδηλώνοντας έντονη εθελοντική δράση.

Η Αναστασία έκανε περήφανους τους γονείς της και περήφανους τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της. Δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά η θύμησή της σίγουρα θα συντροφεύει όσους την γνώρισαν στο σύντομο πέρασμά της από τη ζωή, καταλήγει ο κ. Κουτσίδης.

Στο μεταξύ η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου με μεγάλη λύπη εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης συναδέλφου τους Αναστασίας Αδαμίδου.

Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς εις ένδειξη συμπαράστασης αλλά και πένθους, σχημάτισαν την Παρασκευή με τα σακίδια τους, καθώς και με την δίκη τους συμμετοχή το σλόγκαν «Πάρε με Όταν...».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απαντά εκ νέου για Αρχηγό ο Πρόεδρος-«Καμιά θολούρα, όταν υπάρχουν ανακοινώσεις θα προχωρήσω»
Χειροπέδες σε 50χρονο που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και αρχαία
H νεκροτομή και η ανθρωπολογική εξέταση δίνουν απαντήσεις για τον ανθρώπινο σκελετό
Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο
Ενεπλάκησαν σε τροχαίο και έστειλαν στο νοσοκομείο 46χρονη επειδή τους επέρριψε την ευθύνη
Τα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του 29χρονου που παρασύρθηκε από όχημα
Έντονη βροχόπτωση και κατολίσθηση πετρών-Η ενημέρωση της Αστυνομίας
Τοποθετούνται κάμερες τροχαίας στη Λάρνακα-Τα δύο σημεία
Παραμένει στις Κεντρικές ο Σύρος που απείλησε ότι θα γυρίσει την Πάφο ανάποδα
Έντονη βροχόπτωση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου