Αποχαιρετούν την Αναστασία οι καθηγητές της-«Άξιζε κάθε βραβείο Αρετής και Προόδου»

Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάφου θρηνεί με την οικογένεια και τους οικείους της, θρηνεί για μια λαμπρή νέα, 24 μόνο χρόνων, την Αναστασία Αδαμίδου που τόσο αδόκητα και άδικα έχασε τη ζωή της, αναφέρει με ανακοίνωση του ο Γιώργος Κουτσίδης Α’ Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδη είναι με πόνο ψυχής που πληροφορηθήκαμε όλοι το κακό μαντάτο ότι «βρήκαν την Αναστασία, ότι ταυτοποιήθηκε η σορός», προσθέτοντας πως η Αναστασία Αδαμίδου υπήρξε μια άριστη σε ήθος και επίδοση μαθήτρια και όλοι, συμμαθητές και συμμαθήτριές της, καθηγητές και καθηγήτριες έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι΄ αυτήν.

Αποφοίτησε είπε, με άριστα από το Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ', το 2016 και πέτυχε τις πιο ψηλές επιδόσεις στις Παγκύπριες εξετάσεις, κερδίζοντας με την αξία της μια θέση στην οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ. Με τα καλύτερα λόγια μιλούν όσοι την γνώρισαν και όλοι την θυμούνται ως ένα κορίτσι που με περισσή αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση, με συνέπεια στις σχολικές της υποχρεώσεις, σεβασμό και εκτίμηση προς τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της, που κυνήγησε το όνειρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διακρινόταν για το ήθος της η Αναστασία-Έσβησε κυνηγώντας τα όνειρά της

Η φιλόλογος της στην Γ΄ Λυκείου δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όταν μιλά για αυτήν. Διέπρεπε στο θέμα της έκθεσης και ανέπτυσσε τα σύγχρονα θέματα της παιδείας, του περιβάλλοντος, της ελευθερίας, με πλούτο ιδεών και αξιοθαύμαστη δεξιοτεχνία του λόγου, συμπλήρωσε . Είχε ήθος και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί πως της άξιζε κάθε βραβείο «Αρετής και Προόδου».

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσίδου, ο Λυκειάρχης Αντρέας Ιωσήφ ανέφερε πως πέρα από τις άριστες επιδόσεις της διακρινόταν και στην προσφορά στον συνάνθρωπο, εκδηλώνοντας έντονη εθελοντική δράση.

Η Αναστασία έκανε περήφανους τους γονείς της και περήφανους τους καθηγητές και τις καθηγήτριές της. Δεν είναι πια ανάμεσά μας αλλά η θύμησή της σίγουρα θα συντροφεύει όσους την γνώρισαν στο σύντομο πέρασμά της από τη ζωή, καταλήγει ο κ. Κουτσίδης.

Στο μεταξύ η Πρόεδρος και τα Μέλη του Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου με μεγάλη λύπη εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης συναδέλφου τους Αναστασίας Αδαμίδου.

Μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς εις ένδειξη συμπαράστασης αλλά και πένθους, σχημάτισαν την Παρασκευή με τα σακίδια τους, καθώς και με την δίκη τους συμμετοχή το σλόγκαν «Πάρε με Όταν...».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Προβλέψεις αναλυτών ότι ο καυγά των… κολλεγιόπαιδων Τραμπ-Μασκ θα καταλήξει σε εκεχειρία
Νομικοί επιβεβαιώνουν πως ο Τραμπ μπορεί να απελάσει τον Μάσκ αν αποδειχθεί ότι παρανόμησε
Εγκλωβίστηκε τραυματισμένος σε βράχο στην Αγία Νάπα 24χρονος Βρετανός-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσής του
Δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των 200 χιλιάδων ευρώ μετά από υπόθεση ναρκωτικών στη Λευκωσία
Ο πιλότος του Πάμπλο Εσκομπάρ δίνει την πρώτη του συνέντευξη-«Είχα 30 Λαμποργκίνι, έπαιρνα 20 εκατ. το μήνα»
ΒΙΝΤΕΟ: Πρωτοφανούς κλίμακας ρωσική επίθεση εναντίον του Χαρκόβου και της Χερσώνας-Πέντε νεκροί