«Μαμά κοιμήσου, θα αργήσω»-Τα τελευταία λόγια του 20χρονου Αναστάσιου που αγνοείται

Η οικογένεια του 20χρονου Αναστάσιου Κουτσόπουλου, επιβάτη της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, δεν έχει ακόμη καμία ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η σύντροφός του, Μαριέττα, επικοινώνησε με το «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του 21χρονου φοιτητή, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καρδίτσα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

«Έχουμε πληροφορίες, σύμφωνα με μία κοπέλα που ήταν στο τρίτο βαγόνι, ότι τον είδαν εκεί, ότι ήρθαν αντικριστά την ώρα του δυστυχήματος. Όποιος έχει δει κάτι από το τρίτο βαγόνι, από το κυλικείο, να έχουμε μία ιδέα, μία εικόνα… Μας έχουν αποκλείσει την ιδέα του κυλικείου».

«Το μόνο που έχω να πω είναι πως ότι μπορούμε να κάνουμε, να δούμε τις κάμερες του ΟΣΕ… Εκεί κάπου θα φαίνεται που μπήκε, γιατί υπήρχε ένα τέταρτο καθυστέρηση. Δεν ξέρουμε τι έγινε μετά το τέταρτο. Αυτή τη στιγμή είναι αγνοούμενος, δεν έχουμε καμία πληροφορία. Δεν μας ενημέρωσαν ότι ταυτοποιήθηκε, είμαστε σε άγνοια».

Το βράδυ της Τρίτης ο Αναστάσιος Κουτσόπουλος είχε επικοινωνήσει με τη σύντροφό του και τη μητέρα του, στην οποία είχε πει πως το τρένο έχει καθυστέρηση και της ζήτησε να κοιμηθεί και να μην το περιμένει.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Απαντήσεις για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ–Το στοιχείο που προκαλεί προβληματισμό
Πόρισμα Hellenic Train για Τέμπη-«Η έκρηξη και η πυρκαγιά ήταν μια ατυχής σύμπτωση»
Αγώνας δρόμου για τα στοιχεία που θα δείξουν τη διαδρομή τουΚαλογήρου-Στο μικροσκόπιο και ο ιατρικός του φάκελος
Νέοι διάλογοι αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη-«Έχουμε τρακάρει, το τρένο έχει πάρει φωτιά»
Η οικογένεια Καλογήρου δεν ζήτησε την εξαίρεση της ιατροδικαστού και δηλώνει πως την εμπιστεύεται
Επιμένει στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου
Κατακρεούργηση της προσωπικότητάς της και θεωρίες συνωμοσίας κατήγγειλε η ιατροδικαστής Λεοντάρη
Τα πιθανά σενάρια για τους σεισμούς στη Σαντορίνη και η ενεργοποίηση της Νέας Καμένης
Παραιτήθηκε η ιατροδικαστής από την υπόθεση Βασίλη Καλογήρου
Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα και τα νύχια του Βασίλη Καλογήρου