Πληθαίνουν οι υποψήφιοι για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ-Στη μάχη και ο Ονησίφορος Ιορδάνου

Την υποψηφιότητά του για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος Ονησίφορος Ιορδάνου, δηλώνοντας πως πιστεύει πως μπορεί να αποτελέσει «δύναμη ενότητας, αξιοπιστίας και γνώσης» και να υπερασπιστεί υπεύθυνα τις αρχές του κόμματος και τα συμφέροντα της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι ,ε την ολοκλήρωση των εκλογών της ανώτατης ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στις 6 Μαΐου, το κόμμα μας γυρίζει σελίδα. Αυτό που χρειάζεται είναι το ξεκίνημα μιας νέας συλλογικής προσπάθειας από όλους μας, για ενότητα και εκσυγχρονισμό, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

«Σε αυτή την προσπάθεια, στην ηγεσία χρειάζονται άτομα με γνώση, εμπειρία, συνέπεια και χρόνο για προσφορά. Για πάνω από 30 χρόνια έχω προσφέρει στο Δημοκρατικό Συναγερμό, πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλου τους αγώνες της παράταξής μας. Από τις τάξεις της Νεολαίας μας, στο Ανώτατο Συμβούλιο του κόμματος, στην Εκτελεστική Επαρχιακή Γραμματεία της Λεμεσού, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Πολιτικής Επιμόρφωσης και εκλελεγμένο μέλος στο Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος, πάντα υπερασπίζοντας τις αρχές και τα ιδανικά μας», σημείωσε.

«H 26χρονη ακαδημαϊκή μου καριέρα, η πολυετής εργασιακή μου πείρα αλλά και η εμπλοκή μου στα κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου και του εξωτερικού, μου δίνουν την δυνατότητα, με σεμνότητα, να καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου, διεκδικώντας μία από τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων της παράταξης μας. Πιστεύω ότι μπορώ να αποτελέσω Δύναμη Ενότητας, Αξιοπιστίας και Γνώσης, μπορώ να υπερασπιστώ υπεύθυνα τις αρχές του κόμματος μας και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της χώρας μας. Σθεναρά θα αγωνιστώ για εθνική δικαίωση, για μία καλύτερη κοινωνία, και για μία νέα γενιά που θα έχει προοπτική και μέλλον», τόνισε ο κ. Ιορδάνου.

«Ζητώ την ψήφο σας για να υπηρετήσω τον τόπο και την παράταξη μας από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού με συνέπεια και εντιμότητα και είμαι σίγουρος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου!», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις αντιπροέδρου είναι η Σάβια Ορφανίδου, η Φωτεινή Τσιρίδου, η Ξένια Κωνσταντίνου, ο Μάριος Πελεκάνος και ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Δειτε Επισης

Χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρότρυνση Νασράλα ο ΠτΔ-«Αυξήθηκαν οι έλεγχοι για το μεταναστευτικό»
Ν. Χριστοδουλίδης για πόρισμα Ακάμα: Να είστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν ευθύνες.
Ποινές φυλάκισης σε 27χρονο και 35χρονο για εμπόριο ναρκωτικών
Προτείνει τη συμπερίληψη Γενικού και Βοηθού Εισαγγελέα στην υποχρέωση για Πόθεν Έσχες η Επ. Θεσμών
Δριμύ κατηγορώ στη Θεσμών για μη δίωξη Κατσουνωτού-«Ανησυχούμε πού πάει η κατάσταση με την Εισαγγελία»
Οικολόγοι για το νέο «όχι» Νομικής Υπηρεσίας σε δίωξη Κατσουνωτού-«Εκ των έσσω υπόσκαψη και διάβρωση»
Απόρριψη έφεσης κατά περικοπών επιδομάτων το 2014 από Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο
Πρόεδρος για Πενταμερή: Καμία πρόταση της Προσωπικής Απεσταλμένης δεν έχω απορρίψει
Απαντά για Φορέα Κοινωνικής Στήριξης ο Αντωνιάδης-«Εσφαλμένες εντυπώσεις από επιστολή Χριστοφίδη σε Ελεγκτή»
Πρόταση Τσίγκη για έντονες σημάνσεις σε σταθερές και κινητές κάμερες-«Εντός 60 ημερών αν εκλεγώ»