Πληθαίνουν οι υποψήφιοι για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ-Στη μάχη και ο Ονησίφορος Ιορδάνου

Την υποψηφιότητά του για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος Ονησίφορος Ιορδάνου, δηλώνοντας πως πιστεύει πως μπορεί να αποτελέσει «δύναμη ενότητας, αξιοπιστίας και γνώσης» και να υπερασπιστεί υπεύθυνα τις αρχές του κόμματος και τα συμφέροντα της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι ,ε την ολοκλήρωση των εκλογών της ανώτατης ηγεσίας του Δημοκρατικού Συναγερμού στις 6 Μαΐου, το κόμμα μας γυρίζει σελίδα. Αυτό που χρειάζεται είναι το ξεκίνημα μιας νέας συλλογικής προσπάθειας από όλους μας, για ενότητα και εκσυγχρονισμό, για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

«Σε αυτή την προσπάθεια, στην ηγεσία χρειάζονται άτομα με γνώση, εμπειρία, συνέπεια και χρόνο για προσφορά. Για πάνω από 30 χρόνια έχω προσφέρει στο Δημοκρατικό Συναγερμό, πάντα στην πρώτη γραμμή σε όλου τους αγώνες της παράταξής μας. Από τις τάξεις της Νεολαίας μας, στο Ανώτατο Συμβούλιο του κόμματος, στην Εκτελεστική Επαρχιακή Γραμματεία της Λεμεσού, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής Πολιτικής Επιμόρφωσης και εκλελεγμένο μέλος στο Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος, πάντα υπερασπίζοντας τις αρχές και τα ιδανικά μας», σημείωσε.

«H 26χρονη ακαδημαϊκή μου καριέρα, η πολυετής εργασιακή μου πείρα αλλά και η εμπλοκή μου στα κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου και του εξωτερικού, μου δίνουν την δυνατότητα, με σεμνότητα, να καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητά μου, διεκδικώντας μία από τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων της παράταξης μας. Πιστεύω ότι μπορώ να αποτελέσω Δύναμη Ενότητας, Αξιοπιστίας και Γνώσης, μπορώ να υπερασπιστώ υπεύθυνα τις αρχές του κόμματος μας και κατ’ επέκταση τα συμφέροντα της χώρας μας. Σθεναρά θα αγωνιστώ για εθνική δικαίωση, για μία καλύτερη κοινωνία, και για μία νέα γενιά που θα έχει προοπτική και μέλλον», τόνισε ο κ. Ιορδάνου.

«Ζητώ την ψήφο σας για να υπηρετήσω τον τόπο και την παράταξη μας από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού με συνέπεια και εντιμότητα και είμαι σίγουρος ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου!», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις αντιπροέδρου είναι η Σάβια Ορφανίδου, η Φωτεινή Τσιρίδου, η Ξένια Κωνσταντίνου, ο Μάριος Πελεκάνος και ο Μιχάλης Μιχαήλ.

Δειτε Επισης

Κύπρος και Αίγυπτος εγκαινιάζουν στρατηγικό διάλογο για άμυνα και ασφάλεια
Επιμένει ο Τατάρ για τις συλλήψεις Τ/κ σφετεριστών-Αναφορά για προσφυγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια
Το ΑΚΡ κατηγορεί την τουρκική αντιπολίτευση ότι δεν αντιδρά στις έρευνες τις ΚΔ στην Ανατ. Μεσόγειο
Αναμένει ισχυρότερη στήριξη από τουρκογενή κράτη το ψευδοκράτος
Πάει Θεσσαλονίκη ο ΥΠΕΣ με αφορμή τα 70 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ
Τέλεσε τα εγκαίνια περιπτέρου της DEFEA 2025 ο ΠτΔ-«Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία είναι πολύ υποσχόμενη»
Ολιγόωρη επίσκεψη Μέτσολα στην Κύπρο-Συνάντηση με ΠτΔ το Σάββατο
Τις εγκαταστάσεις της Hellas Sat στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Τα βάζει με ΠτΔ ο Στεφάνου για την φορολογική μεταρρύθμιση-«Υπολείπονται της προεκλογικής δέσμευσης»
Στη Βαρσοβία ο Κόμπος για άτυπη Σύνοδο ΥΠΕΞ της ΕΕ-Στο επίκεντρο Ουκρανία και εξελίξεις στη Μέση Ανατολή