Ακρωτηριασμός οκτάχρονου σε σχολείο της Πολίχνης-Έκλεισε πόρτα πάνω στο χέρι του

Το δάχτυλό του έχασε μαθητής σε σχολείο της Πολίχνης, στην Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης (29.03.2023). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου στο οποίο φοιτά ο μαθητής ενημέρωσε ότι γύρω στις 11:40 ο 8χρονος ήταν στην τουαλέτα μαζί με δύο συμμαθητές του, όταν έκλεισε πόρτα και του έπιασε το χέρι.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη ζημιά στο μικρό δάχτυλο δεξί του χέρι, καθώς αυτό ακρωτηριάστηκε και δε μπορούσε να συγκολληθεί.

Άμεσα που παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήγε σπίτι του, ενώ οι γονείς του εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

Πηγή: EΡΤ

Δειτε Επισης

Στη δημοσιότητα νέοι διάλογοι από την νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη
Οι ρόλοι των γόνων εύπορων οικογενειών στην Ελλάδα που διακινούσαν ναρκωτικά σε... κουτάκια χυμού
ΒΙΝΤΕΟ: Η διάσημη φώκια της Λήμνου έκανε την επανεμφάνισή της
«Παγώνει» η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στα τέλη Απριλίου λόγω των εξελίξεων με τον Ιμάμογλου
Συνελήφθη η Γεωργία Μπίκα μετά από τροχαίο-Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Στο εδώλιο ο γιος του εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου
Σταμάτησαν οι έρευνες της τραγωδίας των Τεμπών στο Κουλούρι Λάρισας
Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στον Λεήμονα Λακωνίας-Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κορίτσι 15 ετών
Τραγωδία στην Εύβοια-Νεκρό βρέφος από ανακοπή
«Για τη δολοφονία του παιδιού μου υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, τους ονομάζει ο εισαγγελέας, γιατί να είναι στο απυρόβλητο;»