Άρπαξε οκτώ χιλιάδες από ξεκλείδωτο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε οικία

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 23 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο, τσάντας που περιείχε χρηματικό ποσό χιλιάδων ευρώ. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο στην αυλή οικίας στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στις 4.00 χθες το απόγευμα, στο ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 5.10 χθες το πρωί, ύποπτο πρόσωπο φέρεται να έκλεψε από αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο στην αυλή της κατοικίας του ιδιοκτήτη του οχήματος και των χρημάτων, μία τσάντα ώμου που περιείχε χρηματικό ποσό ύψους 8,000 ευρώ, καθώς και διάφορα έγγραφα. Η τσάντα, αξίας 3,000 ευρώ, εντοπίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από πληροφορία, πεταγμένη σε ανοικτό χώρο, στην περιοχή της κατοικίας. Από τη τσάντα είχαν κλαπεί τα χρήματα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη γύρω στις 7.00 χθες το βράδυ. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, συστήνει στο κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας. Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 38χρονου Ανδρέα Παναγιώτου στη Λευκωσία (pic)
Ενημέρωσε για τη δημιουργία ανεξάρτητης αρχής για κυρώσεις την ΕΕ η Προκοπίου
Πράσινο Υπουργικού για επανασύσταση του Ουλαμού Πάταξης της Λαθροθηρίας
Προσωπικές διαφορές πίσω από τα μαχαιρώματα ανηλίκων έξω από καφετέρια (pics)
Παραδόθηκε ο ανήλικος που μαχαίρωσε 17χρονο έξω από καφετέρια στη Λεμεσό
Συμπλοκή ανήλικων και μαχαιρώματα στη Λεμεσό
Συνέδριο για το δημόσιο συμφέρον στην Κύπρο διοργανώνει η Νομική Υπηρεσία
Τροχαίο ατύχημα στο Ξυλοφάγου-Σε σοβαρή κατάσταση 77χρονος μοτοσικλετιστής
Ένοικοι διαμερισμάτων στην Χλώρακα έκλεβαν ρεύμα-Επιχείρηση Αστυνομίας
Βατό και δύσκολο όσο έπρεπε το γραπτό των Νέων Ελληνικών-Αγκάθι η έκθεση