Κλειστός μέχρι το μεσημέρι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου

Κλειστός μέχρι τη 1:00μ.μ., ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, για εργασίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα διεξάγονται τοπογραφικές εργασίες και στις δύο λωρίδες με κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της εξόδου παρά την Πέτρα του Ρωμιού, στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού. Η τροχαία κίνηση θα επανέρχεται στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου στην περιοχή Κουκλιών.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας, Λάρνακας-Αγίας Νάπας και Λάρνακας-Κοφίνου, της Επαρχίας Λάρνακας, την περίοδο 23/2/2023 – 28/4/2023, καθημερινά, εκτός Κυριακές και αργίες, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και μάζεμα άχρηστων αντικειμένων από τα ερείσματα. Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα κλείνει οποιοδήποτε τμήμα των δρόμων. Οι εργασίες θα γίνονται στα ερείσματα των δρόμων με την κατάλληλη σήμανση.

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας, σε τμήμα παρά την έξοδο του Αβδελλερού, την Πέμπτη 30/3/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 και 15:00, θα διεξάγονται εργασίες βαψίματος του διαχωριστικού κιγκλιδώματος του αυτοκινητόδρομου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, μεταξύ των ωρών 08:00 και 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης ηλεκτρικής παροχής σε γέφυρα, από τη Διοίκηση της Περιοχής Κυρίαρχων Βάσης Δεκέλειας (SBA Dekeleias). Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήματα του αυτοκινητόδρομου θα παραμείνουν κλειστά ως εξής:

(α) στις 29/3/2023, θα κλείσει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας (εναλλάξ) του αυτοκινητόδρομου, μήκους 50 μέτρων περίπου, μεταξύ των εξόδων προς Πύλα και Ξυλοτύμπου, με κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, και

(β) στις 31/3/2023, θα κλείσει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας (εναλλάξ) του αυτοκινητόδρομου, μήκους 50 μέτρων περίπου, μεταξύ της 2ης και 3ης εξόδου προς Ξυλοφάγου, με κατεύθυνση προς Αγία Νάπα.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από φώτα Καλησπέρα μέχρι και τον ποταμό Πεντάσχοινο, από τις 28/02/2023 και για περίοδο έξι μηνών, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 09:30 – 13:30, θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης, μεταφοράς και επανατοποθέτησης πινακίδων στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, για περίπου 100 μέτρα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κλειστή θα είναι η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, από την Παρασκευή 3/3/2023, από η ώρα 09:00 το πρωί και για περίοδο δύο μηνών, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1. Συγκεκριμένα, η είσοδος από τη Βιομηχανική Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση από τη Βιομηχανική Ιδαλίου προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό θα διοχετεύεται διαμέσου του κόμβου του Κοτσιάτη (Φυτώρια Σολωμού). Επίσης, κατά τη διάρκεια των πιο πάνω εργασιών, την ίδια ημέρα, Παρασκευή 3/3/2023, από η ώρα 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα γίνονται εργασίες για μετατοπισμό της τροχαίας κίνησης του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού που διεξάγεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία) και που θα μετατοπιστεί στις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία και δεξιά) για περίοδο δύο μηνών ούτως ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Στη Λευκωσία, από την Πέμπτη 23/3/2023 μέχρι και την Πέμπτη 30/3/2023, από τις 21:00 το

βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στις πιο κάτω περιοχές:

Λεωφόρος Λεμεσού (φώτα Καλησπέρα με φώτα ΡΙΚ), 23/03/2023

Λεωφόρος Στασίνου (παρά το χώρο στάθμευσης ΚΟΛΟΚΑΣΗ) στη Λευκωσία, 27/3/2023

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή (παρά το Γυμνάσιο Κύκκου Β’) στη Λευκωσία 28/3/2023

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (παρά τα φώτα του συνοικισμού Αγίου Ελευθερίου) στα Λατσιά, 29/3/2023 – 30/3/2023

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop & go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας-Λευκωσίας και Λεμεσού-Λευκωσίας, από τη Δευτέρα 3/4/2023 μέχρι και την Παρασκευή 7/4/2023, μεταξύ των ωρών 09.00 και 13.00, θα διεξάγονται εργασίες κλαδέματος θάμνων και δέντρων καθώς και κόψιμο χόρτων, μάζεμα και απομάκρυνση τους στη διαχωριστική νησίδα των αυτοκινητόδρομων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα αποκόπτεται η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας κοντά στη συμβολή με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με ταυτόχρονη τοποθέτηση φωτεινής προειδοποιητικής σήμανσης.

Στην επαρχία Λευκωσίας, στον δρόμο Λευκωσίας-Τροόδους, στις περιοχές Ακακίου και Περιστερώνας, την περίοδο 13/2/2023 – 12/5/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα διεξάγονται εργασίες αντικατάστασης των μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στις γέφυρες Ακακίου και Περιστερώνας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα 100 μέτρων περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Στο Τσέρι, την περίοδο 6/3/2023 – 26/5/2023, στο πλαίσιο του Έργου «Δρόμος Εντός Τσερίου», πρόκειται να εφαρμοστεί η τρίτη φάση των εργασιών. Συγκεκριμένα, με το άνοιγμα τμήματος της οδού Αναλιόντα, πρόκειται να κλείσουν εξ ολοκλήρου οι πιο κάτω οδοί:

– Θεοδόση Πιερίδη από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι τη συμβολή με Πρωτομαγιάς (εκκλησία Αγίου Ανδρονίκου),

– Τεύκρου Ανθία από τη συμβολή με Θεοδόση Πιερίδη μέχρι τη συμβολή με Αμαθούντος, και

– Σωτήρη Παπαλαζάρου από τη συμβολή με Τεύκρου Ανθία μέχρι την πίσω αυλή του Β’ Δημοτικού Σχολείου

Κατά την πιο πάνω φάση παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Αναλιόντα και Μαρκί όπως χρησιμοποιούν την οδό Πρωτομαγιάς και μετά την οδό Αναλιόντα. Οι οδηγοί από Λευκωσία με κατεύθυνση προς περιοχή Χαλεπιανών παρακαλούνται να χρησιμοποιούν την οδό Φιλίας, Αμαθούντος και Τεύκρου Ανθία. Οι οδηγοί με κατεύθυνση από Αναλιόντα προς Λευκωσία να χρησιμοποιούν την οδό Ποσειδώνος, Αντρέα Κέστα και Μακαρίου. Για όλες τις πιο πάνω κυκλοφοριακές παρακάμψεις θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις τις οποίες οι οδηγοί ενδείκνυται να ακολουθούν.

Στο Τσέρι, στην επαρχία Λευκωσία, από την 1η Σεπτεμβρίου, 2022, θα διεξάγονται εργασίες για τον Δρόμο εντός Τσερίου, που θα διαρκέσουν 78 εβδομάδες και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, 2024. Θα διεξάγονται εργασίες εντός του Δήμου Τσερίου για την αναβάθμιση του κύριου οδικού άξονα που διέρχεται του Δήμου. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν την κατασκευή δρόμου δύο λωρίδων (με δεξιόστροφες πρόσθετες λωρίδες στα φώτα τροχαίας) εντός του Δήμου Τσερίου για μήκος 2,5 περίπου χιλιομέτρων. Περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή τμημάτων παρόδιων οδών (Κ. Μισιαούλη, Σαλαμίνας, Τ. Ανθία, Σ. Παπαλαζάρου κτλ), σε συνολική έκταση περίπου 600 μέτρων, που συμβάλουν με τον κύριο δρόμο. Στο έργο θα κατασκευαστεί μικρός κυκλικός κόμβος που συνδέει τις οδούς Στροβόλου και Αγίου Γεωργίου στο βορειότερο άκρο του. Κατά μήκος του δρόμου θα δημιουργηθούν εκατέρωθεν χώροι στάθμευσης για εξυπηρέτηση των εμπορικών περιοχών του Δήμου καθώς επίσης και τα δύο Δημοτικά Σχολεία που περιλαμβάνονται στο υπό κατασκευή

τμήμα. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η κατασκευή πεζοδρομίων, η εγκατάσταση φώτων τροχαίας, η υπογειοποίηση όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, οριζόντια και κάθετη σήμανση, η εγκατάσταση νέου οδικού φωτισμού και άλλες συναφείς εργασίες. Ανάλογα με την κάθε φάση των εργασιών θα εκδίδονται και οι σχετικές ανακοινώσεις που θα περιγράφουν τις εργασίες που θα εκτελούνται καθώς και τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης στο Τσέρι, το Σάββατο 1/4/2023 και την Κυριακή 2/4/2023, μεταξύ των ωρών 06:00 και 19:00, στη Λεωφόρο Τσερίου, μετά τη συμβολή με τη Λεωφόρο Πεύκου και Σπύρου Κυπριανού, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγού νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει η λωρίδα κυκλοφορίας προς Τσέρι σε απόσταση 150 μέτρων περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στη Λάρνακα, στο τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τη συμβολή της με την οδό Τάσου Μητσόπουλου μέχρι και τον κυκλικό κόμβο του παλιού αεροδρομίου Λάρνακας, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου από τη συμβολή μέχρι και τον κυκλικό κόμβο, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης στη Λάρνακα, στο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση από τον κυκλικό κόμβο της οδού Αυστραλίας προς τον κυκλικό κόμβο παρά το Στάδιο Αμμόχωστος (Σαλαμίνας), τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, από τις 08:30 μέχρι τις 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

Στην Αραδίππου, την περίοδο 23/3/2023 – 21/4/2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 13:00, σε τμήματα των Λεωφόρων Ελευθερίας, Αυστραλίας, Ακροπόλεως, Ελλάδος και Γρίβα Διγενή, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Αραδίππου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100 – 200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας-Δεκέλειας, σε σημείο παρά τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας και στις δύο κατευθύνσεις του δρόμου, την περίοδο 10/2/2023 – 10/6/2023, θα πραγματοποιούνται εργασίες στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής του Έργου «Βελτίωση του Παραλιακού Δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας Φάση Γ». Η τροχαία κίνηση θα εκτρέπεται στην οδό Ναυαρίνου για 650μ. περίπου.

Στα Λιβάδια, σε τμήματα των οδών Αντρέα Στυλιανού, Πετράκη Κυπριανού και Αρχ. Μακαρίου, από τον κυκλικό κόμβο των Λιβαδιών μέχρι και τη συμβολή με την οδό Τεύκρου Ανθία, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, θα διεξάγονται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων των Λιβαδιών, θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Στον Δήμο Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Ορατίου, στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου στο κέντρο της Λεμεσού. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Πέμπτη 13 Απριλίου 2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο δρόμος θα είναι κλειστός και καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Επίσης στη Λεμεσό και στα πλαίσια του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη από την συμβολή της με τις οδούς Δημοσθένη Μιτσή με Βορείου Ηπείρου. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο δρόμος θα είναι κλειστός και καλείται το κοινό όπως είναι προσεκτικό και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Επίσης στο πλαίσιο του Μεγάλου Αντιπλημμυρικού Έργου του Κέντρου της Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες στην οδό Λεοντίου Μαχαιρά από τη συμβολή της με την οδό Δώρου Λοΐζου μέχρι την οδό Γλάδστωνος. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023.

Στη Γερμασόγεια, οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄», συνεχίζονται κανονικά. Την περίοδο από 16/2/2023 μέχρι 16/5/2023, θα ισχύουν οι ακόλουθες διευθετήσεις, στο πλαίσιο της επόμενης φάσης, τμηματικής εκτέλεσης του έργου:

(α) Θα παραδοθεί, με αμφίδρομη διακίνηση και σαν προσωρινό αδιέξοδο, τμήμα μήκους 100μ. περίπου της οδού Μήλου ανατολικά του νέου κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου της συμβολής της Λεωφόρου Μ. Θεοδωράκη με τις οδούς Αγίας Παρασκευής και Μήλου.

(β) Θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στο τμήμα της οδού Μήλου μήκους 100μ. περίπου δυτικά της συμβολής της με την οδό Ποταμιάς το οποίο θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση στην οδό Ποταμιάς με δυτική κατεύθυνση θα εκτρέπεται μέσω των οδών Απολλωνίας και της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη (νέος Παρακαμπτήριος δρόμος).

(γ) Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Ενώ οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄», συνεχίζονται κανονικά, στο πλαίσιο της επόμενης φάσης, την περίοδο 16/3/2023 – 20/6/2023, θα ισχύουν οι ακόλουθες τροχαίες διευθετήσεις:

(α) Θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, με αμφίδρομη διακίνηση, η ανατολική πλευρά της οδού Αγίας Παρασκευής από τη συμβολή της με την οδό Πάτμου, μέχρι τον νέο κυκλικό κόμβο παρά την οδό Μύλου. Η δυτική πλευρά θα είναι κλειστή για εκτέλεση των κατασκευαστικών εργασιών.

(β) Τμήμα της οδού Πάτμου από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Παρασκευής μέχρι τον νέον προσωρινό μικρό κυκλικό κόμβο παρά το φυτώριο «Green Forest», θα λειτουργεί ως μονόδρομος με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς τον νέον προσωρινό μικρό κυκλικό κόμβο. Το υπόλοιπο τμήμα της οδού Πάτμου, θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση και μετατρέπεται σε αδιέξοδο. Η κυκλοφορία των οχημάτων από την περιοχή Πανιώτη προς Γερμασόγεια θα γίνεται μέσω της οδού Ατρειδών, του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας, του Παρακαμπτηρίου Δρόμου Λεμεσού, της οδού Αγίας Παρασκευής και της Λεωφόρου Μ. Θεοδωράκη (Νέος Παρακαμπτήριος Δρόμος Γερμασόγειας). Η τροχαία κίνηση από Γερμασόγεια προς την περιοχή Πανιώτη θα διεξάγεται κανονικά.

(γ) Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραμένουν ως έχουν.

Στην επαρχία Λεμεσού, ο δρόμος Αρακαπά-Συκόπετρας θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 30 Απριλίου 2023, καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο, λόγω παράτασης της εκτέλεσης βελτιωτικών έργων. Το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τον δρόμο Συκόπετρας – Αγίου Κωνσταντίνου.

Στην Πάφο, στον δρόμο Κάθηκα-Προδρόμι (οδός Αγίου Υπατίου), στα δύο σημεία συμβολής του με την οδό Αγνοουμένων, παρά το χωριό Δρούσεια, για 3χλμ. περίπου, θα διεξάγονται οδικά έργα, την περίοδο 12/1/2023 – 12/6/2023. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση από και προς το Προδρόμι, θα γίνεται από την οδό Αγνοουμένων (διαμέσου Δρούσειας).

Στην περιοχή Βασιλικού, ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού, που ήταν κλειστός από τις 21/1/2020, θα παραμείνει κλειστός για την τροχαία για χρονικό διάστημα ακόμα 3 μηνών, μέχρι το τέλος Μαΐου, 2023, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο (Ε107), διά μέσου Μαρί. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Στον δρόμο Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί, την περίοδο από 15/3/2023 μέχρι 15/5/2023, τμήμα του δρόμου μήκους 450μ. περίπου, θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση, με κατεύθυνση από Λιμάνι Βασιλικού προς Μαρί, από το τερματικό αποθήκευσης καυσίμων της εταιρείας VTTV μέχρι το τερματικό της εταιρείας Petrolina παρά τον νέο κυκλικό κόμβο που έχει κατασκευαστεί, για σκοπούς εργασιών που διεξάγονται στο πλαίσιο κατασκευής της Φάσης A του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία με κατεύθυνση Ζύγι – Βασιλικό – Μαρί θα εξυπηρετείται από παρακαμπτήριο δρόμο εντός του Ενεργειακού Κέντρου. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και ιδιοκτησίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Επίσης στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, στο Μαρί, από τις 23 Μαρτίου 2023, στον δρόμο μεταξύ του υποσταθμού της ΑΗΚ και του ποταμού Βασιλικού στο Μαρί, βόρεια των εγκαταστάσεων του τσιμεντοποιείου, θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής συστήματος αποχέτευσης λυμάτων και η μία λωρίδα θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση. Η τροχαία κίνηση θα ρυθμίζεται με φώτα τροχαίας. Η διακίνηση των οχημάτων και πεζών, σε παρακείμενους δρόμους και κατοικίες θα γίνεται με τις ανάλογες τοπικές διευθετήσεις.

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα