Σε 46χρονο ανήκει η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα μετά από πυρκαγιά

Σε απανθράκωση οφείλεται ο θάνατος του άντρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Χλώρακα, σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε επί της σωρού του ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο το ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του και ο θάνατός του οφείλεται προκαταρκτικά σε απανθράκωση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως συνεχίζονται οι εξετάσεις τόσο στο διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε το απανθρακωμένο πτώμα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για 46χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή, ωστόσο είπε ότι η σορός δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί.  

Στο μεταξύ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, από το διαμέρισμα που ξέσπασε η φωτιά ακούστηκαν εκρήξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, όλα έγινα γύρω στις 08:50 το πρωί της Τετάρτης, όταν διάφορα πρόσωπα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανέφεραν ότι σε διαμέρισμα στην οδό Πειραιώς στην Χλώρακα υπάρχει φωτιά.

Ακολούθως, όπως είπε, ένα πυροσβεστικό όχημα ανταποκρίθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατέσβησε την φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος.

Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός του υπνοδωματίου, είπε ο κ. Νικολάου.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο για σοβαρά αδικήματα στην επ. Αμμοχώστου, καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (pic)
Αυτούς αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Πάφος-Ομόνοια (pics)
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Η Κομισιόν σχεδιάζει να κάνει «ευρωπαϊκό FBI» τη Europol και να ενισχύσει τον ρόλο της Frontex
Παριστάνουν τους λογιστές και προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Απολογήθηκε για την συμπλοκή στο Δικαστήριο Αμμοχώστου ο κατηγορούμενος-Χαρακτήρισε προκλητικό τον μάρτυρα
Περίπου 1.291.000 άνθρωποι τραυματίζονται ετησίως από οδικές συγκρούσεις στην ΕΕ
Η Μάνταλεϊ ήταν η «πόλη του χρυσού» στη Μιανμάρ-Πλέον κυριαρχεί η μυρωδιά του θανάτου
Χειροπέδες και σε 16χρονο για τα άγρια επεισόδια στην Αγία Φύλα-Στις 20 οι συλλήψεις
Υπέβαλε αίτηση για ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας