Ανήλικοι πυροδότησαν αυτοσχέδιες κροτίδες και κατέστρεψαν αποχωρητήρια εκκλησίας

Στην σύλληψη τριών νεαρών ηλικίας 14, 15 και 16 χρόνων προχώρησε, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία Πάφου, σχετικά με την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε κατά το βράδυ της 25-26/3/23.

Η πυροδότηση αυτοσχέδιων μεταλλικών κροτίδων είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση εκτεταμένων ζημιών στα δημόσια αποχωρητήρια της εκκλησίας Αγ. Αικατερίνης στη Τάλα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα γραφεία της ΑΔΕ Πάφου και ανακρίνονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ με παρέμβαση Μαυρίδη
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή