Στην κούρσα για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ και η Ξένια Κωνσταντίνου

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει μία από τις τρεις θέσεις αντιπροέδρου ανακοίνωσε η Ξένια Κωνσταντίνου, Γραμματέας Πολιτικού Εκσυγχρονισμού του ΔΗΣΥ και πρώην βουλεύτρια του κόμματος, η οποία αναμένεται να εξαγγείλει και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Μιλώντας στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κ. Κωνσταντίνου εξήγησε πως «πρέπει να σκέφτεσαι κατ’ αρχήν τι μπορείς να προσφέρεις σ’ αυτή τη θέση. Θεώρησα ότι σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για ανασυγκρότηση του ΔΗΣΥ, με πάρα πολλές προκλήσεις ενώπιον μας, ότι οφείλω και μπορώ θεωρώ να συμβάλω θετικά», δήλωσε.

«Ήθελα να σκεφτώ πάρα πολύ καλά από ποια θέση θα ήμουν πιο χρήσιμη για τα μέλη του ΔΗΣΥ, για την παράταξή μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτό που όλοι οραματιζόμαστε. Μια ενότητα επί των στόχων, μια ενότητα επί μεγάλων πολιτικών στόχων, οι οποίοι βεβαίως θα πρέπει να είναι σε ένα πλαίσιο ανασυγκρότησης, αναστοχασμού, με μεγάλες πολιτικές προτεραιότητες. Και δημόσια θα εξαγγείλω την υποψηφιότητά μου για μία από τις τρεις θέσεις αντιπροέδρων στην ηγεσία της παράταξης», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου.

Απηύθυνε, παράλληλα, ανοιχτή πρόταση προς τους άλλους διεκδικητές των θέσεων της ανώτατης ηγεσίας της παράταξης και του Πολιτικού Γραφείου, να προσέρχονται στις δικές της συγκεντρώσεις, αφού θα έχουν λόγο και ρόλο να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους και να αναλύσουν τους λόγους που θέλουν να συνεισφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής, υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ έχουν εξαγγείλει η Σάβια Ορφανίδου, η Φωτεινή Τσιρίδου, ο Μάριος Πελεκάνος και ο Μιχάλης Μιχαήλ. Υποψήφιοι για το αξίωμα του αναπληρωτή προέδρου είναι οι Ευθύμιος Δίπλαρος, Μιχάλης Σοφοκλέους και Σωτήρης Σαμψών.

Δειτε Επισης

Το όραμα της ανέλυσε η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαίρη Λάμπρου σε συγκέντρωση γυναικών
Νεκρός 79χρονος σε δυστήχημα-Προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το τρακτέρ του
Παράνομη επίσκεψη στο Βαρώσι έκαναν βουλευτές από Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν
Δυναμική διαδικασία χαρακτηρίζει τα ελληνοτουρκικά ο Φιντάν μετά τις επαφές Ερντογάν-Μητσοτάκη
Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας το «τιτάνιο έργο», δηλώνει ο Γιάννης Τσουλόφτας
Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Αισιοδοξία Καρογιάν ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα πετύχει ποσοστό 7,5%+ και θα εκλέξει Ευρωβουλευτή
Στήριξη Ουκρανίας και Ένωση Κεφαλαιαγορών συζήτησε στις Βρυξέλλες ο Κεραυνός
Την τελική έγκριση των 27 έλαβε το νέο πλαίσιο της ΕΕ για τη μετανάστευση
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»