Ψάχνουν τις 30.000 της σκηνοθετημένης ληστείας-Τι εντοπίστηκε στην οικία του 53χρονου

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση ισχυρισμού ληστείας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και κατοχής εκρηκτικών υλών, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 27 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στο μεσημέρι χθες, άντρας ηλικίας 54 ετών, κατάγγειλε τηλεφωνικώς στην Αστυνομία, ότι ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησία της εταιρίας όπου εργάζεται, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, ανακόπηκε από άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άγνωστος άντρας.

Σύμφωνα με τον 54χρονο, ο άγνωστος άντρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με χειρουργική μάσκα, αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο του και αφού έσπασε το τζάμι του οχήματός του, υπό την απειλή όπλου κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό ύψους 30 χιλιάδων ευρώ, το οποίο αφορούσε περιουσία της εταιρίας στην οποία εργάζεται.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ανακρινόμενος ο 54χρονος ανέφερε, ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής και ότι μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο, άντρα ηλικίας 53 ετών, σκηνοθέτησαν τη ληστεία, με σκοπό την κλοπή του πιο πάνω χρηματικού ποσού.

Σε έρευνα που διεξήχθη στην οικία του 53χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου, για τις οποίες δεν είχε άδεια κατοχής.

Εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
Ο Νετανιάχου κατηγορεί τον Μακρόν ότι συντάσσεται με «τρομοκρατική οργάνωση», μετά την κριτική του Γάλλου προέδρου
Ο Τραμπ ενδέχεται να πάει Τουρκία-«O Πούτιν θέλει να πάω κι εγώ»
Παροξυσμός στα κατεχόμενα για τις συλλήψεις σφετερισμών-«Επηρέασαν όλους τους τομείς»
Η τραγική κραυγή του ιερέα που κήδεψε την δολοφονημένη κόρη του στη Λάρισα-«Γιατί παιδί μου;»
Ικανοποίηση Προέδρου για τον διορισμό Γιοχάνες Χαν-«Aποτελεί καρπό συντονισμένων διπλωματικών προσπαθειών»
Παρανόησε με τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ, απειλεί με αντίποινα-«Οι επιθέσεις έχουν μετατραπεί σε τρομοκρατικές ενέργειες»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Ανακοινώθηκε ο Γιοχάνες Χαν ως ειδικός απεσταλμένος της προεδρίας της ΕE για το Κυπριακό-Ικανοποίηση Προέδρου