Τη στήριξη της πολιτείας στις πρωτοβουλίες για την ενδομητρίωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος

Η Πολιτεία στηρίζει πρωτοβουλίες όπως ο μήνας ενημέρωσης για την ενδομητρίωση είπε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος σε εκδήλωση για τον μήνα ενημέρωσης για την ενδομητρίωση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «πρόκειται για μια σημαντικότατη πρωτοβουλία που γίνεται πλέον και στην Κύπρο. Να συγχαρώ τους διοργανωτές».

Ειδικότερα σε τέτοιου είδους θέματα η πρόγνωση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο σε αυτή την προσπάθεια και μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως η σημερινή, βοηθούμε πρώτα και πάνω από όλα στο να γίνεται σωστή πρόληψη, τόνισε.

«Η Πολιτεία θα είναι δίπλα σας να στηρίξει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και του χρόνου θα διοργανώσουμε παρόμοια εκδήλωση, γιατί όχι, στο Προεδρικό, για να δείξουμε και τη διάσταση και το ότι η Πολιτεία στέκεται δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες», κατέληξε.

Δειτε Επισης

Παράταση για αιτήσεις εταιρειών για είδη σε σχολικά κυλικεία
Ενίσχυση Σχεδίου Επιχορήγησης Διακοπών Συνταξιούχων ζητούν οι συνταξιούχοι από Παναγιώτου
Κλείνει για πέντε ημέρες ο δρόμος Ριζοκαρπάσου-Αποστόλου Ανδρέα
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής η υποβολή στοιχείων στρατευσίμων 2025 ΕΣΣΟ
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Παροχή βοήθειας από Υφ. Πολιτισμού για συμπλήρωση αίτησης για ΘΥΜΕΛΗ
Τραγική η κατάσταση στο ΤΟΜ Αμμοχώστου μετά από «έφοδο» της Επ. Μεταφορών-«Στεγάζεται σε μια αποθήκη»
Σημαντική πτώση στην αγορά οχημάτων-Βουτιά 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο