Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που επέβαινε στο λεωφορείο του Απόλλωνα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μέλος της Αστυνομίας, μετά τα σοβαρά επεισόδια, τα οποία σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, εντός και εκτός του σταδίου Ελευθερία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εν λόγω αστυνομικός εντοπίστηκε από μέλη της Δύναμης, σε λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του Απόλλωνα, από τη Λεμεσό στη Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι, μέλη της Αστυνομίας είχαν ανακόψει για έλεγχο τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς της ομάδας της Λεμεσού και από τους επιβάτες των δύο λεωφορείων λήφθηκαν βιομετρικά στοιχεία κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στα δύο λεωφορεία παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, ενώ εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Σε σωματικό έλεγχο 27χρονου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, σε σχέση με τα επεισόδια, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Την ίδια ώρα, πέραν από τις δύο συλλήψεις καταζητείται και άλλο ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως, από τα επεισόδια, καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία προκατασκευασμένα κτίρια της εταιρείας λεωφορείων CPT, λόγω φωτιάς που τέθηκε κακόβουλα μετά από ρίψη μολότοφ, ενώ παράλληλα, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε πέντε αστυνομικά οχήματα και οχήματα πολιτών που ήταν σταθμευμένα στο χώρο του σταδίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης δέχθηκαν επίθεση με τη χρήση φωτοβολίδων, μολότοφ, πετρών και άλλων αντικειμένων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν εξιτήριο.

Δειτε Επισης

Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα
Αφήνει την κατάσβεση εσωκομματικών φωτιών για μετά τις εκλογές ο ΔΗΣΥ
Εγκατάσταση ανελκυστήρων σε 115 πολυκατοικίες, απέμειναν άλλες 253-Το αναλυτικό πλάνο του ΥΠΕΣ
Από το... Παντοπωλείο στα Δικαστήρια-Οι σταθμοί της τετραετούς σύγκρουσης Εισαγγελίας κι Ελεγκτή
Πάνω από 1,100 κλήσεις στο 1410 το 2021-Άγχος, θλίψη και δυσκολίες λόγω Covid στο επίκεντρο
Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών