Έκτακτη σύσκεψη στο Υπ. Δικαιοσύνης μετά τα επεισόδια-«Ενδεχομένως να υπήρξαν λάθη και παραλήψεις»

Σύσκεψη για τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου Ελευθερία, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ανέφερε πως η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί για να εξεταστούν εισηγήσεις και μέτρα για αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα.

Όπως είπε ο κ. Λετυμπιώτης, «είναι μια διαχρονική παθογένεια. Είναι απαράδεκτο εν έτη 2023, να παρατηρούνται φαινόμενα, όπως τα χθεσινά. Θα πραγματοποιθείς σήμερα μια σύσκεψη με την υπουργό Δικαιοσύνης. Αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο η σύσκεψη που θ πραγματοποιηθεί, αλλά είναι και το πλάνο δράσης που θα καταρτιστεί, για να δούμε πως αυτή παθογένεια πλέον μπορεί να αντιμετωπιστεί στη ρίζα της. Είναι απαράδεκτο ο αθλητισμός να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, άτομα των σωμάτων ασφαλείας να τραυματίζονται. Πολλές φορές ακούμε συμπολίτες μας, φοβάμαι να πάω στο γήπεδο με το παιδί μου».

Στη συνέχεια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι, θα εξεταστούν εισηγήσεις και μέτρα και αναμένεται μετά τη σύσκεψη να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Η υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για τις αποφάσεις που θα ληφθούν και να ολοκληρώσουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε και ενδεχομένως να υπήρξαν λάθη και παραλήψεις», πρόσθεσε ο κ. Λετυμπιώτης.

Δειτε Επισης

Πήγαν στο ΓΣΠ με ρόπαλο, σιδερογροθιές και 11 κροτίδες οι δύο που καταδικάστηκαν για βία στα γήπεδα
Έβαλαν φωτιά σε ελαστικά σε σχολείο στη Λεμεσό
Καταζητεί τον Αλέξη Κασάπη η Αστυνομία (pic)
Συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ
Συνελήφθη 35χρονη για την κλοπή αγωνιστικών μοτοσικλετών
Σύγκρουση δύο οχημάτων στη Σωτήρα-Εγκλωβίστηκαν οδηγοί (pics)
Aνέκοψαν όχημα και συνέλαβαν δύο πρόσωπα για κλοπές
Άσκηση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας στο Βασιλικό
Οδηγούσαν όχημα με νυχοκόπτη στη μίζα, χειροπέδες σε δύο
Ποιος θα καθαρίσει την κοπριά από τους στάβλους του Αυγείου; Τρία ερωτήματα για τα στημένα