Εντόπισαν προσπάθειες για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μέσω καρτών

Προσπάθεια για μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές, μέσω καρτών διαφόρων τραπεζών, σε εμπόρους στο διαδίκτυο, έχει εντοπίσει η Τράπεζα Κύπρου, τις οποίες απορρίπτει.

Σε ανακοίνωση, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει πως «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς οι συναλλαγές ελέγχονται διεξοδικά και έχουν τεθεί σε εφαρμογή πρόσθετες δικλείδες ασφαλείας».

Επιπλέον, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι η Υπηρεσία Καρτών της, σε συνεννόηση με την JCC, «προβαίνει σε όλα τα αναγκαία μέτρα για ενημέρωση των επηρεαζόμενων πελατών σχετικά με τα πιο πάνω».

Τέλος, αναφέρει πως για περισσότερες πληροφορίες οι πελάτες της μπορούν να καλούν το 800 00 800 ή στο +35722 128000 (για κλήσεις από το εξωτερικό).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η Μουρτζούκου ευθύνεται και για τον θάνατο του Παναγιωτάκη-Θέλει ολοκληρωμένη ομολογία
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα
Αθώοι από το εκ πρώτης όψεως Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου-«Καμία μαρτυρία για οργάνωση»
Ομόφωνο ψήφισμα καταδίκης της παράνομης δίωξης Σενέρ Λεβέντ από τη Βουλή
Σε δίκη βαρυποινίτης, επιχειρηματίες και δεσμοφύλακας, ελεύθεροι υπό όρους-Δεν εξασφάλισαν μαρτυρία για ναρκωτικά και προστασία
Τα κόμματα για τη συμπλήρωση 14 ετών από τη φονική έκρηξη στο Μαρί
N. Xριστοδουλίδης για Μαρί: Απευθύνω δημόσια συγνώμη, υπόσχεση για μη επανάληψη τέτοιων λαθών και παραλήψεων
Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο