Τελικά δεν είχε πιστόλι στην τσάντα του υπόπτου αλλά… αγγουράκι, ντομάτα και χυμό

Κανένα επιθετικό όργανο δεν εντοπίστηκε στην τσάντα που κρατούσε ο 21χρονος μοτοσικλετιστής , που συνελήφθη μετά από επεισοδιακή καταδίωξη που σημειώθηκε την Τρίτη, σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού. Παρά την μαρτυρία αστυνομικού, ότι ο 21χρονος κουβαλούσε κάτι που έμοιαζε με πιστόλι, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος στην τσάντα του εντοπίστηκαν τελικά ένα αγγούρι, μια ντομάτα, ένας χυμός και ένα μπουκάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τον είδαν να βγάζει από την τσάντα αντικείμενο που έμοιαζε με πιστόλι-Έρευνες για εντοπισμό μοτοσικλετιστή

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο εναντίον του καταχωρήθηκαν δύο υποθέσεις. Μια για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, αφού ο 21χρονος μετά την καταδίωξη πήγε σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλε την κλοπή της μοτοσικλέτας του, κάτι που δεν ισχύει αφού η μοτοσικλέτα του είχε παραληφθεί από την Αστυνομία μετά το περιστατικό.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε τροχαία αδικήματα, αφού δεν είχε στην κατοχή του άδεια οδήγησης, ασφάλεια οχήματος, δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, πέρασε με κόκκινο, προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Πάντως, παρόλο που ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί ακρόαση και παρά το γεγονός ότι δεν είχε εντοπιστεί στην κατοχή του πιστόλι, δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα γεγονότα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:15 την περασμένη Τρίτη, όταν μοτοσικλετιστής της ομάδας Ζ εντόπισε οδηγό μεγάλου κυβισμού να κινείται ύποπτα στην περιοχή Αγίου Ιωάννη και μόλις του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ σε κάποια στιγμή η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με δυο αυτοκίνητα και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός της εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός. Το μέλος της ομάδας Ζ συνέχισε να καταδιώκει τον άγνωστο άνδρα, όταν σύμφωνα με την αναφορά του, θεάθηκε να πετά μια τσάντα πλάτης, αφού πρώτα πήρε από μέσα κάτι που έμοιαζε με πιστόλι, κάτι που κατέδειξαν ποτέ οι έρευνές.

Δειτε Επισης

Διαπιστώνει παράλειψη και αμέλεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για την ανεξέλεγκτη εισαγωγή σκύλων η Λοττίδη
Πιάστηκαν ξανά στον ύπνο μέρα μεσημέρι-Οργανώθηκε καλύτερα από την Αστυνομία ο υπόκοσμος για την ενέδρα
Πιθανόν ανήλικης η σορός που εντοπίστηκε στη Σωτήρα-Λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις
Κλειστό τμήμα του δρόμου Ανθούπολης-Παλαιχωρίου λόγω της απόπειρας φόνου
Εν κινήσει οι πυροβολισμοί στο θύμα της ενέδρας-Έφυγε από επίσκεψη στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας (pics)
Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου μέρα μεσημέρι στη Λακατάμια-Σε απόσταση αναπνοής από τον αστυνομικό σταθμό
Απόπειρα φόνου εναντίον γνωστού προσώπου στη Λακατάμια
Στο νοσοκομείο κυνηγός μετά από δάγκωμα φίνας
Έρευνες στη θάλασσα για το άλλο μισό πτώμα-Στο μικροσκόπιο δύο υποθέσεις αγνοούμενων μεταναστών
Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει σε μετανάστη το πτώμα-«Υπάρχει υπόνοια ότι πρόκειται για γυναίκα»