Έπιασε τιμόνι μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο-Ένας τραυματίας, χειροπέδες σε 37χρονο

Με ποσοστό αλκοόλης εφτά φορές πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, 37χρονος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά 44χρονος οδηγός, δεύτερου οχήματος.

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 9μ.μ. χθες, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο, που οδηγούσε 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, το οποίο οδηγούσε 44χρονος.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αφού εξετάστηκε αποδεσμεύτηκε.

Οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης. Η ένδειξη για τον 44χρονο ήταν μηδενική, ενώ ο 37χρονος βρέθηκε θετικός. Ακολούθως υπεβλήθη σε τελικό αλκοτέστ, με χαμηλότερη ένδειξη 162μg% αντί 22μg%.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων