Επικεντρώνονται σε στοιχεία για περισσότερα θύματα του προπονητή-Στο μικροσκόπιο τηλέφωνο και λάπτοπ

Σχεδόν βέβαιοι είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση ότι τα θύματα του 44χρονου προπονητή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη είναι περισσότερα από τις πέντε νεαρές κοπέλες που βρήκαν τη δύναμη να καταγγείλουν τα όσα εφιαλτικά βίωσαν όταν ήταν ακόμα ανήλικες.

Μάλιστα τους ίδιους φόβους έχουν εκφράσει και οι ίδιες οι κοπέλες, βλέποντας πώς συνέχιζε να συμπεριφέρεται όλα αυτά τα χρόνια ο 44χρονος.

Νέα στοιχεία

Η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε μετά από τις καταγγελίες τριών γυναικών πριν δύο μήνες και στην πορεία προέκυψαν άλλες δύο καταγγελίες. Και οι πέντε αυτές καταγγελίες αφορούν την περίοδο από το 2009 έως το 2020.

Πλέον η έρευνα συνεχίζεται εξονυχιστικά και για τη δράση του 44χρονου μέχρι και σήμερα καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν τη σύλληψή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές του 44χρονου, όπως το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ καθώς επίσης και οι λογαριασμοί του στα social media. Σκοπός είναι να εντοπιστούν μηνύματα που αντάλλασσε με ανήλικα κορίτσια και αν από αυτό προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του στην δημοσιότητα για τυχόν νέες καταγγελίες σε βάρος του.

Νέα προθεσμία

Ο κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ανηλίκων κοριτσιών οδηγήθηκε σήμερα στην 14η τακτική ανακρίτρια και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, καθώς σύμφωνα με τις κοπέλες ο 44χρονος βιντεοσκοπούσε κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις.

Υπεράνω πάσης υποψίας…

Τα όσα φρικιαστικά κατηγορείται ότι έκανε στις μαθήτριές του ο 44χρονος φαίνεται πως ξεκίνησαν το 2009. Τα στόματα άνοιξαν και φαίνεται πως από το 2009 κακοποίησε σεξουαλικά πέντε ανήλικες μαθήτριες του, όταν εκείνες ήταν μόλις 12 έως και 16 ετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αποτρόπαιες πράξεις συνέβαιναν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.

«Οι κοπέλες συνειδητοποίησαν ότι αυτό που είχε συμβεί σε κάθε μία από αυτές, είχε συμβεί και σε άλλες κοπέλες και ενδεχομένως και σε άλλες κοπέλες τις οποίες δεν γνώριζαν», δήλωσε ο Αντώνης Πεπελάσης, δικηγόρος των καταγγελλουσών.

Πώς προσέγγιζε τα ανήλικα κορίτσια

Ο 44χρονος φαίνεται πως κέρδιζε την εμπιστοσύνη των ανήλικων κοριτσιών λόγω της μεγάλης του κοινωνικότητας.

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Ο προπονητής φέρεται να μην είχε κανένα ενδοιασμό. Συμπεριφερόταν σαν να μην είχε τίποτα να κρύψει.

«Ήταν πολύ κοινωνικός και είχε ένα χάρισμα να κρύβεται φανερά, δηλαδή δεν κυκλοφορούσε και τις αθλήτριες και τις μαθήτριες κρυφά σε κάποιους απομονωμένους χώρους, κυκλοφορούσε φανερά στους δρόμους της Ηλιούπολης, στην κεντρική πλατεία», ανέφερε ο Γιάννης Χιωτάκης, προπονητής Τάε Κβον Ντο.

«Τον ξέρω από 15 χρόνια. Ο… γενικά δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που ακούω. Έχω πέσει από τα σύννεφα», δήλωσε στο MEGA φίλος του προπονητή.

Πριν από εφτά χρόνια ο Γιάννης Χιωτάκης, προπονητής Τάε Κβον Ντο και ο ίδιος, είχε προειδοποιήσει την μία μητέρα για την περίεργη σχέση του κατηγορούμενου με την κόρη της.

«Εχθές με βρήκε μου είπε ότι έχω δίκιο και μου ζήτησε συγγνώμη, και ότι νόμιζε ότι είχα κάτι προσωπικό μαζί του», είπε στο MEGA.

Ο 44χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Πηγή: Ιn.gr

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή