Επικοινώνησε με την Αστυνομία η 26χρονη-«Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου»

Θετική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνιση της 26χρονης μητέρας από περιοχή της Χαλκιδικής καθώς η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές δηλώνοντας πως είναι καλά στην υγεία της τόσο η ίδια, όσο και το παιδί της.

Η νεαρή μητέρα που εξαφανίστηκε με την τρίχρονη κόρη της από τη Νικήτη Χαλκιδική το βράδυ της Τρίτης έδωσε σημεία ζωής και «έληξαν» οι επιχειρήσεις αναζήτησης για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση εξαφάνισης και την έγκληση για αρπαγή ανηλίκου που κατέθεσε ο πατέρας του παιδιού και σύντροφος της 26χρονης, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ασφάλεια, τους ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της η ίδια και το κοριτσάκι της και πως βρίσκονται στο εξωτερικό μαζί με τον πατέρα της. Και συγκεκριμένα στην Γαλλία, από όπου έχουν καταγωγή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός που είχε επικοινωνία μαζί της, της ζήτησε να μιλήσουν με βίντεο κλήση προκειμένου να σιγουρευτεί για την αξιοπιστία της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι από τις πρώτες ώρες που δηλώθηκε η εξαφάνιση της γυναίκας και του παιδιού, από τον 32χρονο σύντροφό της και πατέρα του κοριτσιού, οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονταν προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς η γυναίκα έχει καταγωγή από τη Γαλλία αλλά ελληνική ταυτότητα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι πριν την εξαφάνισή της στην Χαλκιδική είχε μεταβεί οδικώς ο πατέρας της από τη Γαλλία και μετά την εξαφάνιση δεν απαντούσε στις κλήσεις των αστυνομικών, ενίσχυε αυτό το σενάριο.

Εις βάρος της 26χρονης μητέρας σχηματίζεται δικογραφία για το έγκλημα της αρπαγής ανηλίκου, μετά από μήνυση που κατέθεσε την Πέμπτη ο 32χρονος πατέρας της τρίχρονης. Την ίδια κατηγορία δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της 26χρονης που ζει στη Γαλλία, καθώς φέρεται να τη βοήθησε να φύγει με το παιδί.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr ο δικηγόρος του πατέρα, Σωτήρης Καπετανόπουλος, θα υπάρξουν πολύ σύντομα δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση, που θα αφορούν τόσο το ποινικό κομμάτι, με το θέμα της αρπαγής ανηλίκου, την εύρεση του παιδιού, αλλά και την τυχόν εμπλοκή τρίτων προσώπων, όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Όπως ξεκαθαρίζει ο κ. Καπετανόπουλος, πρώτιστο και κύριο αγαθό για το οποίο ενδιαφέρεται ο 32χρονος πατέρας, από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης, είναι το παιδί του και το μόνο που επιθυμεί είναι το καλό της κόρης του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές-Μητσοτάκης κατά πάντων
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»