Αναβλήθηκε η διαμαρτυρία γονέων και μαθητών στα Λιβάδια

Αναβλήθηκε λόγω επίσκεψης την ερχόμενη εβδομάδα της Υπουργού Παιδείας, η μονόωρη στάση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιούσαν για το θέμα του υπερπληθυσμού στα εκπαιδευτήρια, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, οι γονείς και μαθητές των σχολείων του Δήμου Λιβαδιών, της επαρχίας Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Λιβαδιών, αναφέρεται ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση της Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνάς Μιχαηλίδου και διευθέτηση επίσκεψης στα σχολεία, την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου. «Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 προκειμένου να δει και να ακούσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας με κύριο θέμα τον υπερπληθυσμό», σημειώνεται.

Προστίθεται ότι «με βάση την συγκεκριμένη εξέλιξη, η Συντονιστική επιτροπή αποφάσισε όπως αναβληθεί προσωρινά η μονόωρη στάση διαμαρτυρίας, που προγραμματιζόταν για το πρωί της Δευτέρας 27 Μαρτίου».

Πηγή: KΥΠΕ

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος προς Λεμεσό μετά από σχεδόν δέκα ώρες ταλαιπωρίας
Το δικαίωμα στο νερό θα συζητηθεί στην Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
«Κάθε αγώνας για ελευθερία αξίζει»-Το τέλος μιας μακράς διαδρομής της ενωτικής διεκδίκησης
Πολλαπλά κατάγματα υπέστησαν οι οδηγοί των δύο φορτηγών-Εκτινάχθηκε ο ένας, εγκλωβίστηκε ο άλλος
Ατελείωτες ουρές στον αυτοκινητόδρομο εξαιτίας του τρομερού ατυχήματος
Επιστολή Επ. Ανθρωπίνων Βουλής προς Υπουργό για αποφάσεις του ΕΔΑΔ για αναχαίτιση αιτητών
Ψηλά στην ΕΕ η Κύπρος το 2024 στις επιστροφές μεταναστών σε τρίτες χώρες σε απόλυτους αριθμούς
Τεχνική στήριξη ΕΕ σε Κύπρο για χωροταξικό σχέδιο, διανομή ηλεκτρισμού, αμυντική βιομηχανία και νερό
Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΥΦΑ στο επίκεντρο της Επ. Ενέργειας-Αναμένονται σταυρώματα στην Ολομέλεια
Οι Αρχές εκφράζουν φόβους πως η σορός του μικρού Εμίλ είχε μπει σε καταψύκτη για αρκετό καιρό