Bίντεο από τη φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη-Έγινε στάχτη, καταγγέλλουν εμπρησμό

Υπό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο Cavaliere που στεγάζεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της περιοχής, παρότι λειτουργούσε εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, και ένα από τα καλύτερα ιταλικά της Αθήνας, στο οποίο είναι συνέταιροι, μεταξύ άλλων, η Έλλη Αγγελιδάκη και ο σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, σεφ Βασίλης Τσατσάκης.

Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, καθώς και στα διαμερίσματα. Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 4:30 τα ξημερώματα και αμέσως αναστάτωσε ολόκληρη τη γειτονιά από τους καπνούς, αλλά και από τους ήχους που ακούγονταν.

Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς. Οι πρώτες εικόνες υπό το φως της ημέρας από το εστιατόριο αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος καθαριότητας, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως ξέσπασε η φωτιά.

Όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει το iefimerida.gr, το εστιατόριο που τυλίχθηκε στις φλόγες καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

60

61

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE/Ιρανός ανώτερος αξιωματούχος: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ