Καταζητείται 41χρονος για διάρρηξη και κλοπή (pic)

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 41 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 25/02/2023, στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Omid Govdarzi, ημερομηνία γέννησης 16/02/1982, από το Ιράν, κάτοικος Κύπρου. Εναντίον του έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Καταζητούμενο-Πρόσωπο-ΤΑΕ-Λεμεσού-24.03.2023

Δειτε Επισης

Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Ρόδο-Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Επιβεβαιώνει επιστροφή μεταναστών στη Συρία η Κυβέρνηση-Μεγαλύτερο πρόβλημα οι αφίξεις από Λίβανο
Ετοιμάζουν εφαρμογή για τους αγρότες-Θα ενημερώνονται για αγρομετεωρολογικές και άλλες υπηρεσίες
Καρέ καρέ η συμπλοκή στο αεροσκάφος που ταξίδευε για Κύπρο-Αντάλλαξαν γροθιές δύο πρόσωπα
Νέο μέτωπο στους κύκλους της Ιεράς Συνόδου-Άλλα ο Αρχιεπίσκοπος και άλλα ο Μόρφου για τον νέο Πάπα
Μήνυμα ΠΑΣΥΔΥ για την παγκόσμια ημέρα νοσηλευτών-«Είναι η ραχοκοκαλιά της υγειονομικής περίθαλψης»
Πυρά ΔΗΜΑΛ σε Πρόεδρο και Αστυνομία για τη στάση τους στη διαμαρτυρία των κυνηγών-«Ενήργησαν αντισυνταγματικά»
ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε εμπορικό μορατόριουμ 90 ημερών-Ρίχνουν τους δασμούς κατά 115%
Κρατούσε σμίλα και προκαλούσε ανησυχία σε πολυκατοικία στο Καϊμακλί-Αφοπλίστηκε με συνδρομή διαπραγματευτών
Άρχισαν οι τελικές εξετάσεις σε Λύκεια και Τεχνικές-Ολοκληρώνονται στις 23 Μαΐου