Ανήλικη στην Ελλάδα βιάστηκε από συγγενή της, έμεινε έγκυος και βιάστηκε ξανά από άλλα πρόσωπα

Η υπόθεση φρίκης με θύμα ένα 13χρονο κορίτσι στη Λακωνία, το οποίο κακοποιήθηκε και γέννησε το παιδί του βιαστή της άρχισε να αποκαλύπτεται όταν η ανήλικη κίνησε τις υποψίες στο σχολικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δάσκαλοι κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει με τη 13χρονη και σε συνεννόηση με τον διευθυντή του σχολείου, το 13χρονο κορίτσι υποβλήθηκε σε αιματολογικές εξετάσεις στο πλαίσιο δήθεν προληπτικού ιατρικού ελέγχου για όλα τα παιδιά στο σχολείο όπου διαπιστώθηκε η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με τον «Λακωνικό Τύπο» ο εν λόγω γιατρός συνέταξε και απέστειλε αναφορά συνοδευόμενη από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Εισαγγελέα Γυθείου γνωστοποιώντας την κατάσταση της 13χρονης. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση, με τη 13χρονη να απομακρύνεται από το οικογενειακό της περιβάλλον και να μεταφέρεται σε μαιευτήριο στην Αθήνα καθώς η κατάστασή της λόγω της ηλικίας της ήταν κρίσιμη.

Η ανήλικη ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων, η οποία απαρριθμεί έξι παιδιά όπου σύμφωνα με μαρτυρίες ζούσαν παραμελημένα ενώ κάτοικοι της περιοχής βοηθούσαν την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης και ρούχα. Ο πατέρας της οικογένειας είναι στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά τον τοκετό του 13χρονου κοριτσιού, ξεκίνησε από τις αρμόδιες αρχές η διαδικασία αναδοχής-υιοθεσίας του βρέφους ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα σχετικά με την πατρότητα του βρέφους.

Η 13χρονη φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να κακοποιήθηκε και μετά τον τοκετό από έτερο συγγενικό της πρόσωπο το οποίο την φιλοξενούσε στην Αθήνα.

Ωστόσο στην πρώτη της κατάθεση, η 13χρονη υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται να τη βίαζαν, χωρίς να αναφερθεί στους βιασμούς από τα δύο συγγενικά της πρόσωπα. Και οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν. Παραδέχθηκαν τη συνεύρεση με την 13χρονη, αρνούμενοι ωστόσο την κατηγορία του βιασμού, σημειώνοντας ότι ό,τι έγινε ήταν με τη θέλησή της.

Σε κατάθεση που ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 2023, η ανήλικη υπέδειξε και τον ένα από τους δύο συγγενείς, ο οποίος φέρεται να τη βίασε και φέρεται να είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της ανήλικης φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος κρατείται σε φυλακές για άλλο όμως αδίκημα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος