Σε κοινωφελή ιδρύματα δίνει τα χρήματα που εξοικονομεί από την εκτύπωση λογαριασμών η ΑΗΚ

Τα χρήματα που εξοικονομούνται από την εκτύπωση και ταχυδρομική αποστολή των λογαριασμών, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, τα προσφέρει για στήριξη του ανθρωπιστικού έργου σειράς Κοινωφελών Συνδέσμων και Ιδρυμάτων. Πρόκειται για τους Συνδέσμους, Ένα Όνειρο μια Ευχή, Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, Αλκυονίδες, Βαγόνι Αγάπης και Europa Donna.

Από την πλευρά τους οι πελάτες έχουν άμεση ενημέρωση, επιτυγχάνουν καλύτερη οργάνωση των εξόδων τους και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την αποφυγή εκτυπώσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής, συνάντηση της Διοίκησης και Διεύθυνσης της ΑΗΚ με εκπροσώπους των πιο πάτω Συνδέσμων κατά τη διάρκεια της οποίας Διεύθυνση από πλευράς ΑΗΚ δόθηκε η υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των Ιδρυμάτων αυτών, αλλά και στο πλευρό περισσότερων κοινωφελών Συνδέσμων, σε μια αδιάκοπη κοινή προσπάθεια να κάνουν τη ζωή των συνανθρώπων μας καλύτερη.

Εκπρόσωποι των Κοινωφελών Συνδέσμων και Ιδρυμάτων είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στο έργο τους, στην προσφορά τους στην κοινωνία αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ευχαρίστησαν τον ΑΗΚ για την πολύχρονη και πολύπλευρη στήριξη του προς αυτούς και συνεχάρηκαν τη Διεύθυνση της ΑΗΚ για την πράσινη ενέργεια της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «στο πλαίσιο του ρόλου και της αποστολής της, η ΑΗΚ αναπτύσσει ένα πλέγμα κοινωνικών δράσεων και προσφοράς ενώ η θετική ενέργεια της Αρχής είναι πάντα δίπλα σε αυτούς που τη χρειάζονται, με σεβασμό και υπευθυνότητα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Κούρσα για δύο άλογα στην Πάφο-Υπέβαλαν υποψηφιότητες Φαίδωνας και Εύρος Λοϊζίδης
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»