Άπλωσε χείρα συνεργασίας στους ασθενείς η Κανάρη-«Ήμουν και θα είμαι στο πλευρό τους»

«Ήμουν πάντα και θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των ασθενών». Αυτό επεσήμανε η υπουργός Υγείας, Δρ. Πόπη Κανάρη, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με την ηγεσία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου(ΟΣΑΚ).

Η ευαισθησία μου, ανέφερε η κα υπουργός, «έχει καταδειχθεί, μέσα από την μακρόχρονη εθελοντική μου προσφορά στο Καραϊσκάκειο ίδρυμα για 22 χρόνια. Η φωνή των ασθενών πρέπει να αποτελεί καταλύτη στις προσπάθειες του Υπουργείου Υγείας για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας».

Η Δρ. Κανάρη ανέφερε παράλληλα πως «η σημερινή συνάντηση με την ΟΣΑΚ αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων κατά τις οποίες θα τεθούν επί τάπητος, όλα τα θέματα που πρέπει να συζητηθούν». Εξέφρασε την πεποίθηση πως, μέσω συλλογικής προσπάθειας, θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

«Έχω πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις, κατά τις τελευταίες μέρες, σε νοσοκομεία και έχω εντοπίσει κάποια προβλήματα. Πλέον, αυτό που προέχει είναι να δώσουμε λύσεις, με συγκεκριμένες εισηγήσεις και δράσεις. Αυτό θα το πετύχουμε, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως η ΟΣΑΚ, με την οποία θα έχουμε στενή συνεργασία», ανέφερε η κα υπουργός.

Καταλήγοντας, η Δρ. Κανάρη, τόνισε πως ύψιστος στόχος του Υπουργείου Υγείας είναι η στήριξη και αναβάθμιση του ΓΕΣΥ όπως και η διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του.

Από της πλευράς του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου κ, Μάριος Κουλούμας ευχήθηκε στην Υπουργό Υγείας κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει, όπως ανέφερε, να επιτελέσει. Η ΟΣΑΚ, σημείωσε ο κ. Κουλούμας, αποτελεί τον κύριο σύμμαχο και συνεργάτη του Υπουργείου Υγείας, στην προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον τομέα της υγείας.

Δειτε Επισης

Συλλυπητήρια Προέδρου για τον θάνατο του Άντρου Παυλίδη-«Η απώλεια του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό»
Διακοπή υπαίθριων εργασιών και ντελίβερι από τις 12:00 μέχρι τις 16:00 λόγω των υψηλών θερμοκρασιών
«Νόμιζα ότι ήταν ξύλα που καίγονταν, αλλά ήταν οι γονείς μου...»-Επτά χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί
Συνάντηση ΟΕΒ και ΚΕΒΕ με τον υπουργό Εργασίας για την ΑΤΑ
Δύο 12χρονοι υπό την επήρεια ναρκωτικών στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε κάνναβη στην κατοχή τους
Χειροπέδες σε 24χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά
Έκκληση Κύπρου σε συζήτηση Συμβουλίου Ασφαλείας για επανέναρξη διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό
Έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, Άντρος Παυλίδης
Ηλικιωμένος παραδέχθηκε ότι εκτελούσε εργασίες και προκάλεσε τη φωτιά στις Δύμες
ΒΙΝΤΕΟ: Κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα που σήκωσαν μπαλόνια με τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από το Άλφαμεγα