H δεκατετράχρονη δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν-Πώς γνώρισε τον «Ταχίρ»

Την πρώτη της κατάθεση έδωσε χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, η 14χρονη θύμα μαστροπών η οποία εντοπίστηκε χθες το βράδυ και πλέον φιλοξενείται στη δομή του υπουργείου Δικαιοσύνης στο Φάληρο «Το σπίτι του παιδιού».

Η 14χρονη μίλησε στους αστυνομικούς για τη γνωριμία και τη σχέση που ανέπτυξε με τον έναν εκ των συλληφθέντων, τον Ταχίρ, τον οποίο, όπως κατέθεσε, γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Φέρεται, ακόμη, να επιβεβαίωσε πως της υποσχέθηκε χρήματα, με αντάλλαγμα να κάνει ερωτικά ραντεβού, χωρίς όμως να προχωρήσει τελικά σε αυτές τις συναντήσεις.

Όσον αφορά το ραντεβού της Κυριακής με τον «Ρουσλάν», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, το κορίτσι υποστήριξε ότι δεν πήρε χρήματα. Ο εν λόγω αλλοδαπός εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, οι οποίες γνωρίζουν τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου, χωρίς όμως να έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Η 14χρονη δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν

Για τα βίντεο που τραβούσαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες και περιλαμβάνονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, φέρεται να υποστήριξε πως θυμάται αυτά τα δύο πρόσωπα, αλλά δεν γνώριζε ότι τη βιντεοσκοπούσαν.

Το κορίτσι, όπως ήταν φυσικό, στην πρώτη του κατάθεση ήταν αρκετά μαγκωμένο, με τις Αρχές να στρέφουν προς το παρόν το ενδιαφέρον τους στην ανεύρεση νέων στοιχείων στα όσα θα εξαγάγουν από κινητά και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η ίδια μαζί με την επίσης ανήλικη αδελφή της φιλοξενούνται στο ίδρυμα της Νέας Σμύρνης έπειτα από εισαγγελική εντολή, καθώς προέρχονται από ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα τους να είναι ναρκομανής, ενώ η μητέρα τους ήταν απούσα.

Οι Αρχές ερευνούν εάν οι κατηγορούμενοι συνήθιζαν να «ψαρεύουν» κοριτσάκια προκειμένου να τα εκπορνεύσουν, ενώ είναι πιθανό προκειμένου να διευκολυνθεί η έρευνα να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς τους.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Σαρώνει την Ευρώπη ο καύσωνας-Κλείνουν σχολεία στη Γαλλία, περιορίζονται οι υπαίθριες εργασίες στην Ιταλία
Έντονος ο Κέττηρος για τις προσφυγικές κοινότητες-Ζητά στρατηγικό σχεδιασμό
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Το 2026 στη Βουλή η ειδική νομοθεσία για αναπηρία-Βάλλουν κατά Υφυπουργείου Πρόνοιας οι οργανώσεις
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Κομβικό θεωρεί το 2025 για τον τουρισμό ο Πρόεδρος-Στόχος η αναβάθμιση των επιμέρους τουριστικών προορισμών
Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος
Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Άφαντοι άλλοι έξι
Ζητά τιμολόγηση με βάση τη χρήση σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές η Βουλή
Δεν επηρεάζεται άμεσα από πιθανή συμφωνία Βρετανίας-Γαλλίας για το Μεταναστευτικό η Κύπρος