Φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Made in heaven

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η εταιρεία KEO, με γνώμονα τις ευρωπαϊκές οδηγίες που διέπουν την απόλυτη υγιεινή στη συσκευασία φυσικού μεταλλικού νερού, άρχισε έρευνες για εντοπισμό της καταλληλότερης πηγής στην Κύπρο. Οι ερευνητές της ΚΕΟ και οι εμπειρογνώμονες που είχε καλέσει η εταιρεία επέλεξαν την περιοχή του Αγίου Νικολάου της Στέγης στην Κακοπετριά - που ήταν πάντοτε ξακουστή για την ποιότητα του νερού της. Οι μελέτες άρχισαν το 1991 και συνεχίστηκαν για δύο χρόνια. Τα αποτελέσματα στην επιστημονική εξέταση του υδροφόρου στρώματος και της ποιότητας του νερού της περιοχής, ήταν εξαιρετικά έτσι η εταιρεία προχώρησε σε τεχνικό-οικονομική μελέτη για τη δημιουργία του εμφιαλωτηρίου. Το 1993, η ΚΕΟ πήρε την τελική απόφαση για την υλοποίηση του έργου.

1000x506 A

Το εμφιαλωτήριο στην Κακοπετριά άρχισε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 1995. Το νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ λανσαρίστηκε με απόλυτη επιτυχία και η ανταπόκριση της κυπριακής αγοράς ήταν τεράστια. Ο ρυθμός αύξησης της ζήτησης του, οδήγησε την εταιρεία στον υπερδιπλασιασμό της δυναμικότητας της γραμμής με δύο αντίστοιχες επεκτάσεις της παραγωγής-εμφιάλωσης, έτσι ώστε σήμερα να εμφιαλώνονται 30,000 φιάλες την ώρα (πέραν των 8 φιαλών ανά δευτερόλεπτο). Η όλη διαδικασία διεξάγεται σε ένα υπερσύγχρονο εμφιαλωτήριο εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η εμφιαλωτική είναι κλειστού τύπου combi που σημαίνει ότι κάθε φιάλη PET παράγεται και περνάει άμεσα στην εμφιάλωση, γεμίζει με νερό απ’ ευθείας από την πηγή, σφραγίζεται με το πώμα, σημειώνεται αυτόματα ο αριθμός παρτίδας και η τελική ημερομηνία κατανάλωσης, τοποθετείται η ετικέτα και δημιουργείται η πολυσυκευασία. Η όλη διαδικασία γίνεται σε ένα πολύ-μηχάνημα, σε κλειστό περιβάλλον διασφαλίζοντας έτσι συνθήκες απόλυτης υγιεινής. Για 48 ώρες, το νερό παραμένει στο εμφιαλωτήριο μέχρι ο μικροβιολογικός έλεγχος να εγκρίνει την απόλυτη καταλληλότητα του νερού. Η διαδικασία εμφιάλωσης είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας HACCP και το νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι αναγνωρισμένο επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως φυσικό μεταλλικό νερό.

1000X506 D


Πέραν της ασύγκριτης ποιότητας του, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι το μοναδικό Κυπριακό νερό του οποίου η φιάλη είναι τετράγωνη, μια συσκευασία η οποία είναι βολική για τη φύλαξη του (ειδικά όταν τοποθετείται οριζόντια). Διατίθεται παγκύπρια σε όλη την αγορά σε συσκευασίες 1.5Λ, 1Λ, 0.75Λ με sports cap, 0.5Λ. και ειδική φιάλη 1Λ για εστιατόρια, καφετέριες και ξενοδοχεία.

1000X506 C

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μπήκε στην αγορά με αυστηρές προδιαγραφές και καθιέρωσε στην συνείδηση του καταναλωτή την εμπιστοσύνη και την σιγουριά. Το σήμα εγγύησης της ΚΕΟ και η ανώτερη ποιότητα του το έχουν κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων των Κυπρίων.

Δειτε Επισης

O REPORTER ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ
Κύκκος: Το πολυβραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό