Συγκινεί η μητέρα του 30χρονου Φίλιππου-«Έφτασες αγόρι μου τελικά;»

«Έφτασες αγόρι μου τελικά;… Άσε μισάνοιχτη τη πόρτα του Ουρανού για να δούμε την αγκαλιά σου με τον παπά». Αυτά είναι κάποια από τα λόγια που έγραψε η μητέρα του 30χρονου, Φίλιππου Αθηνοδώρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.

Η μητέρα του τον αποχαιρετά μέσα από ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «έφτασες αγόρι μου τελικά; Διάλεξες όμως το δύσκολο δρόμο αγαπημένε μου, γεμάτο πόνο, απογοητεύσεις, άγχος και φόβο.. Πορεύτηκες όμως με μια απίστευτη αξιοπρέπεια και μας έδωσες μαθήματα εγκαρτέρησης, δύναμης, υπομονής, θετικότητας, καλοσύνη, αγάπης και καρτερικότητας..», του γράφει.

«Ξεκούρασε το κορμάκι σου και άφησε τη ψυχή σου να ταξιδεύει εκεί που γαληνεύει.. Εμάς θα μας συντροφεύει το γλυκό σου χαμόγελο και μια θέση που κέρδισες επάξια στη καρδιά μας.».

Το μήνυμα της μητέρας του καταλήγει με το Υστερόγραφο: Άσε μισάνοιχτη τη πόρτα του Ουρανού για να δούμε την αγκαλιά σου με τον παπά.

Η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη, 23 Μαρτίου, από τον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στη Λεμεσό. Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το ανήλικο παιδί του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο 30χρονος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στον REPORTER, πως η κινητήριος του δύναμη είναι η γυναίκα του και το παιδί του o Ορφέας.

Υπενθυμίζεται πως, ο νεαρός είχε κάνει την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας για οικονομική στήριξη στον αγώνα που έδινε.

Όπως είχε δηλώσει, «επειδή δεν μπορώ να κάνω έρανο, κάνω αυτή την εκδήλωση. Δυστυχώς, η στήριξη από το κράτος που υπάρχει είναι μόνο ενδονοσοκομειακή και τα υπόλοιπα είναι πάνω μας. Ενοίκια, μεταφορές, ταξιά, τραμ και ψωνίσματα, όλα πάνω μας και στην οικογένειά μου. Είναι άδικο αυτό το πράγμα στη ζωή μας, γιατί μας λένε για παράδειγμα ότι τα μεταφορικά θα μας τα παρέχουν, ενώ ερχόμαστε εδώ και δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια. Κάποια πράγματα είναι λίγο άδικα...».

Δειτε Επισης

Παράπονα στην Eπ. Προστασίας για τη νομιμότητα λειτουργείας κλειστών κυκλωμάτων σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία
Διαβεβαιώσεις Αρχής Ηλεκτρονικής Υγεία-«Εντατική εργασία για Α’ φάση Εθνικού Σημείου Επαφής»
Σκαρφαλώνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Δεν υποχωρεί η σκόνη
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Ο Μητροπολίτης Πάφου δώρισε λάδι και πουργούρι για πολύτεκνες οικογένειες για το Πάσχα
Η ΕΚΥΣΥ ζητεί τα κριτήρια που ίσχυαν πριν την τραπεζική κρίση για πασχαλινό επίδομα
Τις προκλήσεις για Κύπρο ως μικρή αγορά για φάρμακα εξήγησε στις Βρυξέλλες ο Δαμιανός
Τις πανευρωπαϊκές κάρτες αναπηρίας και στάθμευσης ενέκρινε το ΕΚ
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»