Βαριές κατηγορίες για τους τρεις που κακοποιούσαν σεξουαλικά 14χρονη σε ίδρυμα στην Ελλάδα

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν τρεις άνδρες οι οποίοι φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά μια 14χρονη μαθήτρια που φιλοξενείται σε Ίδρυμα Ανηλίκων.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας άσκησε εναντίον των τριών συλληφθέντων, κατά περίπτωση, ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Μετά την άσκηση της δίωξης παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθούν τις επόμενες μέρες και θα αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

Στα ίχνη των τριών ανδρών βρέθηκαν οι αρχές ύστερα από καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του Ιδρύματος όπου φιλοξενείται η 14χρονη.

Μετά από συνεννόηση με την 16χρονη αδελφή της η οποία επίσης φιλοξενείται στη δομή του ιδρύματος ερευνήθηκε το κινητό της και έτσι κλείστηκε το ραντεβού – παγίδα με τον 29χρονο για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι, ενώ έως αυτή την ώρα είναι άγνωστο που βρίσκεται. Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

Η τραγική ιστορία της 36χρονης που μαχαιρώθηκε από το σύντροφό της-Δεν θέλει ποινική δίωξη
Από την Ελλάδα είχε περάσει ο 32χρονος Σύρος που μαχαίρωσε παιδιά στο Ανεσί
ΒΙΝΤΕΟ: Πέταξαν στα σκουπίδια το γατάκι τους γιατί είχε πρόβλημα στα πίσω άκρα
Eπιστρέφει σαν βουλευτής στο Ευρωκοινοβούλιο η Καϊλή
Αποκαλύψεις για Μύκονο-Τα πριβέ πάρτι, οι προσκλήσεις των 1.000 ευρώ και οι «μαύροι» τζίροι εκατομμυρίων
Ατύχημα με ελικόπτερο στην Κεφαλονιά-Πληροφορίες για αναγκαστική προσγείωση
Αντιδράσεις με ιερέα που έντυσε παπαδάκια δύο κορίτσια σε εκκλησία στην Πλάκα
Γνωστός ως «Ράμπο» ο ένας από τους δύο νεκρούς που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Κορυδαλλό με δύο νεκρούς-Τους γάζωσαν μέσα από τζιπ
«Δεν είχε θέμα καρδιάς η Τζωρτζίνα»-Ένταση στη δίκη Πισπιρίγκου