Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο από το Τμήμα Δημοσίων Έργων

Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος σε διάφορες περιοχές στη Λευκωσία και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την έξοδο Κοτσιάτη, διενεργεί το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα αναφέρει ότι από την Πέμπτη 23 Μαρτίου, 2023 μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαρτίου, 2023, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Λεμεσού (φώτα Καλησπέρα με φώτα ΡΙΚ), στη Λεωφόρο Στασίνου (παρά τον χώρο στάθμευσης ΚΟΛΟΚΑΣΗ), στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή (παρά το Γυμνάσιο Κύκκου Β’) και στη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου (παρά τα φώτα του συνοικισμού Αγίου Ελευθερίου) στα Λατσιά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας των δρόμων θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop & go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Επίσης, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, αναφέρει ότι την Τετάρτη 22 Μαρτίου, 2023 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την έξοδο Κοτσιάτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις διπλανές  λωρίδες κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης 2023 διεκδικεί ο νέος Δήμος Κουρίου
Αποφυγή κυκλοφορίας σε ανοικτούς χώρους λόγω σκόνης συνιστoύν οι αρμόδιοι
Αίτηση από τέταρτη εταιρεία στα κατεχόμενα για χαλλούμι ΠΟΠ
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα
Άναψε το πράσινο φως το Υπουργικό για παράταση ε στη χρηματοδότηση ελλειμμάτων του ΟΚΥπΥ
Καταβάλλονται αρχές Μαϊου αποζημιώσεις σε αγρότες που υπέστησαν ζημιές
Έρευνα του Υπουργείου Παιδείας για διασύνδεση ανώτερης εκπαίδευσης με αγορά εργασίας
Συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για την αυξημένη συγκέντρωση σκόνης
Αναθεωρημένο Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν ΥΠΑΜ και ΚΟΑ για τους στρατεύσιμους αθλητές
Τα κριτήρια και οι δικαιούχοι για αυξημένο πασχαλινό επίδομα