Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο-Υποχώρησαν κάποια οιδήματα

Χαραμάδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο από τον Βόλο, ο οποίος δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς κάποιοι δείκτες του παρουσίασαν βελτίωση, ενώ και οι γιατροί αντιμετωπίζουν την κατάσταση με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62, με τους συγγενείς του να προσεύχονται και να βρίσκονται από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του στη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με τη συνδρομή εξειδικευμένης ομάδας νευροχειρουργών από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στη ΜΕΘ, η πορεία της υγείας του προσέφερε δειλά, αλλά ελπιδοφόρα μηνύματα, καθώς κάποια οιδήματα παρουσίασαν μερική υποχώρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr υπεβλήθη και σε τραχειοστομία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα