Έκανε πίσω ο Καρούσος-Δεν διεκδικεί θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ

Την απόφασή του να μην διεκδικήσει θέση στην ανώτατη ηγεσία του ΔΗΣΥ τελικά, ανακοίνωσε ο τέως Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, λέγοντας πως λήφθηκε κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρούσος είχε σε προηγούμενο χρόνο εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, χωρίς να προσδιορίζει εάν η πρόθεσή του ήταν να διεκδικήσει θέση αναπληρωτή προέδρου ή αντιπροέδρου.

Σε ανάρτησή του, εξήγησε πως «οι ημέρες που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωσης της υπουργικής μου θητείας, μου έδωσαν την ευκαιρία να σκεφτώ ψύχραιμα για την επόμενη μέρα. Με περηφάνια για το έργο που επιτελέστηκε τόσο στο Δήμο Αγίας Νάπας, όσο και στο Υπουργείο Μεταφορών, σε αυτά τα δέκα δύσκολα χρόνια και με καθαρή τη συνείδηση μου, αποφάσισα ότι δεν θα διεκδικήσω θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού».

«Δεν έχω σκοπό να αποσυρθώ από τα κοινά της Κύπρου μας, για την οποία ποτέ δεν θα σταματήσω να γνοιάζομαι και θα συνεχίσω να προσφέρω με ποικίλους τρόπους. Και πάνω απ’ όλα, θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας, δίπλα στη βάση, στον απλό Συναγερμικό, δίπλα στον κάθε άνθρωπο και πολίτη αυτού του τόπου», τόνισε.

«Το αποφασίσαμε όλοι μαζί και αυτή τη φορά νίκησε η οικογένεια. Μόνο αγάπη σε όλους. Σας ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα στήριξη σε όλα αυτά τα χρόνια, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ!», κατέληξε ο Γιάννης Καρούσος.

Δειτε Επισης

Λ. Χριστοφόρου: Σημαντικό η Κύπρος να απορροφήσει κονδύλια €1,2 δισ. από ΕΕ
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντρης Αναστασιάδου
Σε ρυθμό εξαγγελιών το ΔΗΚΟ-Την Τετάρτη κλειδώνουν οι διαδικασίες
Μαθητές και μαθήτριες στη Βουλή σε πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού
Στην παρουσία του Προέδρου η κατάθεση του θεμέλιου λίθου του AUB Mediterraneo
Ν. Χριστοδουλίδης: Η κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ ενισχύει τους σχεδιασμούς της Πολιτείας
Σ. Στεφάνου: Απαραίτητη η διαμόρφωση συγκροτημένης στεγαστικής πολιτικής
Τηλεφωνική επικοινωνία Προέδρου με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό της Ελλάδας
Συνεργασία, ενέργεια και Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Αννίτας-Ανολίκ
Πώς σχολιάζει ο τουρκοκυπριακός Τύπος τη νίκη Ερντογάν-«Από το σκοτάδι στο θεοσκόταδο»