Εκτελέστηκε ένα ένταλμα για την επίθεση και το ξυλοφόρτωμα 20χρονου, ανακρίθηκαν νεαροί

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 20χρονος που δέχθηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε από ομάδα νεαρών, το βράδυ του Σαββάτου, στο χώρο στάθμευσης γνωστού ταχυφαγείου στη Λευκωσία, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Αρχές έδωσε χθες και ο 20χρονος, ενώ τις προηγούμενες μέρες λήφθηκε κατάθεση και από τους τρεις φίλους του, με όλους τους εμπλεκόμενους να εξιστορούν τα όσα διαδραματίστηκαν.

Ενώπιον της Αστυνομίας, υπήρχαν οι ταυτότητες των εμπλεκομένων και ειδικότερα των προσώπων που φαίνεται στο βίντεο να χτυπούν με κλωτσιές τον 20χρονο που ήταν σωριασμένος στο έδαφος, οι οποίοι κλήθηκαν για κατάθεση. Ωστόσο, ο ένας εξ αυτών, δεν παρουσιάστηκε, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Ακολούθως, ο νεαρός παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό Σταθμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί φαίνεται να παραδέχονται την εμπλοκή τους, προβάλλοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς.

Η λήψη καταθέσεων από τα μέλη της Αστυνομίας συνεχίζονται και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο, λόγω και του μεγάλου αριθμού των προσώπων που εμπλέκονται, ο οποίος ξεπερνά τους δέκα.

Ακολούθως, η Αστυνομία, αφού αξιολογήσει το μαρτυρικό υλικό, αναμένεται να προσάψει κατηγορίες στους εμπλεκόμενους, οι οποίοι θα κληθούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο 20χρνος βρισκόταν μαζί με άλλους τρεις φίλους του, εκ των οποίων δύο νεαρές, στο ταχυφαγείο και όπως καταγγέλλεται, σε κάποια στιγμή διαπληκτίστηκε με άλλο νεαρό.

Τότε στο μέρος συγκεντρώθηκε μεγάλη ομάδα νεαρών, κάποιοι από τους οποίους ακούγονται σε άλλο βίντεο να λένε «ποιος ένι, πέμου ποιος εν που ένι», «εν να σου σπάσω την κκελέ σου» και πως «ο μάστρος εν μεγάλος (σ.σ ακούγεται το όνομα του)», ενώ στη συνέχεια ακούγεται κάποιος να φωνάζει σε ένα από αυτούς, «... είσαι τεράστιος».

Τα πνεύματα ωστόσο στη συνέχεια οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα νεαροί να επιτεθούν και να χτυπούν τον 20χρονο που ήταν στο έδαφος, όπως φαίνεται στο πιο πάνω βίντεο, ενώ μια από τις φίλες του, στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει, κατήγγειλε πως δέχθηκε χτύπημα στο στήθος.

Δειτε Επισης

Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Ολισθηροί και επικίνδυνοι οι δρόμοι λόγω καιρού-Η ενημέρωση από την Αστυνομία
Χρονιά των εγκληματιών το 2024-Στα ύψη οι εμπρησμοί και βόμβες, αυξήθηκαν ραγδαία ληστείες και κλοπές
Μια πειθαρχική στον πάγο για Κατσουνωτό από 2023, σε εκκρεμότητα το ορφανό θανατηφόρο-Το ιστορικό και η θέση της Αστυνομίας
Χαμηλοί τόνοι μετά την καταδίκη της ΚΔ για την δολοφονία Καλοψιδιώτη-Πυρά από πρώην Υπαρχηγό Αστυνομίας
Αρχίζει εκστρατεία ενημέρωσης το Υπουργείο Μεταφορών για ανακλήσεις οχημάτων λόγω αερόσακων