SocialSpace Academy: Καινοτομία & Τεχνολογία στην διάθεση του HR

Η SocialSpace Academy* σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε 2 πρακτικά και καινοτόμα προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε το προσωπικό σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητά του. Είναι 100% επιχορηγημένα προγράμματα με καινοτόμες δράσεις για την ανάπτυξη της εμπειρίας και διάδρασης του προσωπικού.

Αυτά τα προγράμματα αφορούν το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού / Διευθυντές / Επόπτες / Τμηματάρχες / Ομαδάρχες / και άλλο εξειδικευμένο προσωπικό με αναβαθμισμένα καθήκοντα.

Συγκεκριμένα, σκοπός αυτών των προγραμμάτων είναι η ανάπτυξη της εμπειρίας και της διάδρασης του προσωπικού της εταιρείας σας μέσα από Καινοτόμες Δράσεις, Τεχνικές & Μεθοδολογίες, και Εργαλεία Αξιολόγησης της Απόδοσης, με σκοπό την απογείωση της παραγωγικότητας των τμημάτων και ολόκληρης της εταιρείας/Οργανισμού!

Το δεύτερο πρόγραμμα παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη και ευέλικτη αξιολόγηση της Απόδοσης και Ανάπτυξη του Προσωπικού σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, είναι βασισμένο στις σύγχρονες ανάγκες των εταιρειών για περαιτέρω ανάπτυξη της απόδοσης του προσωπικού μέσα από εκσυγχρονισμένα και αναβαθμισμένα μοντέλα, εργαλεία, τεχνικές και προσεγγίσεις. Το σεμινάριο καλύπτει την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου και ευέλικτου συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης στον Οργανισμό σας.

Έναρξη: 22 Μαρτίου, 20233.

Πληροφορίες & Εγγραφές εδώ.

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά Καινοτόμες Προσεγγίσεις & Στρατηγικές Ανάπτυξης της Διαδραστικότητας & Εμπειρίας του Προσωπικού με Στόχο την Αύξηση του Κύκλου Ζωής του.

Μέσω αυτού του προγράμματος οι διευθυντές θα μάθουν πώς να αναπτύσσουν κατάλληλες πρακτικές που βασίζονται σε καινοτομίες και την τεχνολογία, ώστε να ευθυγραμμίζουν συνεχώς τη στρατηγική και τις πρακτικές διαχείρισης της εταιρείας με τις σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς. Θα καλυφθούν θέματα όπως Employee Experience, Employer Value Proposition & Attractiveness, και 7-Stage HR Analytics Cycle, κ.α.

Έναρξη: 05 Απριλίου, 2023

Πληροφορίες & Εγγραφές εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό στο 22261088.

Η SocialSpace Academy, με περισσότερα από 70 εγκεκριμένα και επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ προγράμματα και σε συνεργασία με περισσότερους από 30 έγκριτους εκπαιδευτές, πρωτοπορεί και καινοτομεί σταθερά και ανοδικά μέσα από τη μακρόχρονη παροχή εξαίρετης επαγγελματικής εκπαίδευσης. Με πιστοποιημένους εκπαιδευτές υψηλών ακαδημαϊκών προσόντων και πολυετούς εμπειρίας στον τομέα τους, επαγγελματισμό, και ενθουσιώδη μεταδοτικότητα, διασφαλίζει ότι τα προγράμματα εκπαίδευσης είναι άρτια οργανωμένα με ιδιαίτερα πρακτική απόδοση και εφαρμογή καθώς και εμπλουτισμένα τόσο σε ποικιλία όσο και σε θεματολογία.

Δειτε Επισης

Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Derby della Madonnina με σούπερ προσφορά από την In2Bet!
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Aphrodite Hills Resort: Γιορτάζοντας την άνοιξη με Πρωτομαγιάτικο Φεστιβάλ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
ΤΑ ΜΙΕΕΚ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
EU Heyday: Τρέξτε στον Γύρο της Πάφου 2024 και δείτε από κοντά τα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας στην Κύπρο
5 tips καθαριότητας