«Ξύπνησε» από κώμα 25χρονη τραυματίας του δυστυχήματος στα Τέμπη

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 25χρονης που τραυματίστηκε στα Τέμπη, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, η 25χρονη πολυτραυματίας η οποία βρισκόταν στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, «ξύπνησε» από την καταστολή και ουσιαστικά έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

Παράλληλα, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη
Ιδιωτικός ερευνητής αποκλείει την αυτοχειρία για το θάνατο Καλογήρου-«Όλα τα άλλα είναι στο τραπέζι»
Ψάχνουν άτομα που προτρέπουν σε βία ενόψει συγκεντρώσεων για τα Τέμπη η ΕΛ.ΑΣ.-Καταστρώνεται πλάνο
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μετά από φωτιά σε σπίτι στην Αθήνα
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης