Πειθαρχική έρευνα από ΟΚΥπΥ για το περιστατικό με τη γυμνή γυναίκα-Καταγγελία στην Αστυνομία

Σε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό με την γυμνή ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, προχωρά ο ΟΚΥπΥ, ο οποίος παράλληλα καταχώρησε καταγγελία στην Αστυνομία για τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, «ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της έρευνας σχετικά με το περιστατικό της γυναίκας εντός του Παθολογικού θαλάμου του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού».

Σημειώνεται επίσης, ότι το πόρισμα έχει σταλεί στην Διεύθυνση του Οργανισμού. «Με βάση τα απορρέοντα ο ΟΚΥπΥ θα προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα και στις περιπτώσεις που εντοπιστεί μη συμμόρφωση με τις διαδικασίες, ο Οργανισμός θα προβεί σε εφαρμογή ανάλογων μέτρων.

Ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι, «πλήρης ενημέρωση για το θέμα θα δοθεί με την ολοκλήρωση και της πειθαρχικής έρευνας».,

Σε ό,τι αφορά τη λήψη φωτογραφίας και τη δημοσίευση, ο Οργανισμός σημειώνει πως προχώρησε σε καταγγελία προς την Αστυνομία και αναμένει σχετική ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αδειάζει ΟΚΥπΥ η οικογένεια της ηλικιωμένης που αφέθηκε γυμνή-«Δεν έχει άνοια»

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Deepfake απάτες και στην Κύπρο-Πώς η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί την ασφάλεια των πολιτών
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες
Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθησαν δυο γυναίκες για κλοπή χρημάτων στην Λάρνακα-Καταζητείται ακόμα ένα πρόσωπο
Συνεχίζει τον αγώνα η χαροκαμένη μάνα του Θανάση-«Με βασάνιζαν για 20 χρόνια, μέχρι που ξέθαψα το παιδί μου»
Χειροπέδες σε 30χρονο για εμπρησμό οχήματος ιδιοκτησίας 70χρονου στη Λεμεσό
Κλείνουν δρόμοι για τις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις
Πυρκαγιές σε σπίτια σε Λευκωσία και Αυγόρου-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές