Πειθαρχική έρευνα από ΟΚΥπΥ για το περιστατικό με τη γυμνή γυναίκα-Καταγγελία στην Αστυνομία

Σε πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό με την γυμνή ασθενή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, προχωρά ο ΟΚΥπΥ, ο οποίος παράλληλα καταχώρησε καταγγελία στην Αστυνομία για τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει ο ΟΚΥπΥ, «ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της έρευνας σχετικά με το περιστατικό της γυναίκας εντός του Παθολογικού θαλάμου του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού».

Σημειώνεται επίσης, ότι το πόρισμα έχει σταλεί στην Διεύθυνση του Οργανισμού. «Με βάση τα απορρέοντα ο ΟΚΥπΥ θα προχωρήσει σε πειθαρχική έρευνα και στις περιπτώσεις που εντοπιστεί μη συμμόρφωση με τις διαδικασίες, ο Οργανισμός θα προβεί σε εφαρμογή ανάλογων μέτρων.

Ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι, «πλήρης ενημέρωση για το θέμα θα δοθεί με την ολοκλήρωση και της πειθαρχικής έρευνας».,

Σε ό,τι αφορά τη λήψη φωτογραφίας και τη δημοσίευση, ο Οργανισμός σημειώνει πως προχώρησε σε καταγγελία προς την Αστυνομία και αναμένει σχετική ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αδειάζει ΟΚΥπΥ η οικογένεια της ηλικιωμένης που αφέθηκε γυμνή-«Δεν έχει άνοια»

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων