«Το Πάσχα θα έχω μία θέση κενή στο τραπέζι»-Με λυγμούς ο πατέρας 28χρονης αγνοούμενης

Με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά του ένας πατέρας μίας 28χρονης που προς το παρόν παραμένει αγνοούμενη από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Χρήστος Χούπας, μιλώντας στο Open για την κόρη του, Ελπίδα, με δάκρυα στα μάτια αναρωτιόταν γιατί έπρεπε να συμβεί αυτή η τραγωδία, ενώ είναι ακόμη στο «περίμενε» για να μάθει αν η κόρη του έχει ταυτοποιηθεί ανάμεσα στις σορούς που έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση,. Είμαι στο περίμενε από την αστυνομία. Εχουν χαθεί οι ελπίδες να δω ζωντανό το παιδί μου. Δώσαμε δείγμα DNA για την ταυτοποίηση. Σήμερα πάρθηκαν τα αποτελέσματα και περιμένω να δω αν θα μου τηλεφωνήσουν ή αύριο το πρωί» είπε αρχικά.

Μιλώντας για την κόρη του, με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Ηταν ένα εύθυμο, χαρούμενο 28χρονο κορίτσι που πήρε το πρώτο του πτυχίο ως πολιτικός μηχανικός στη Πάτρα. Ηθελε να έχει και δεύτερη υπογραφή και πέρασε στην αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) όπου ήταν 4ετης. Εχω τρία παιδιά που σπουδάζουν εκεί. Τα παιδιά μου θα ανοίξουν την ντουλάπα της αδερφής τους με όλα τα ρούχα της μέσα… Δεν εύχομαι τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου».

Στη συνέχεια ο κ. Χούπας πρόσθεσε: «Το κορίτσι μου το ανάθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει ο οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε; Απλώς σκέφτομαι ότι πάντα υπάρχουν τα χειρότερα στη ζωή και προσπαθώ να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου ώστε να είμαι χρήσιμος στην υπόλοιπη οικογένεια. Την κουτσουρεμένα πια οικογένεια. Θα ερθει το Πάσχα και θα είναι το σερβίτσιο και η καρέκλα της άδεια… Ευτυχώς δεν έτυχε να ταξιδέψουν όλα μαζί. Συνήθως ταξιδεύουν και τα τρία μαζί τέτοιο καιρό τα τελευταία έξι χρόνια. Αν συνέβαινε θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα από αυτούς. Δε μπορεί να κρέμεται ολόκληρος ο σιδηρόδρομος Ελλάδος να κρέμεται σε ένα άτομο. Μπορεί να πάθαινε καρδιά, να είχε ένα ατύχημα, να ήταν πιωμένος… Γιατί να είναι χειροκίνητη η λαβή; Με τη μονή γραμμή δεν είχε συμβεί. Συνέβη τώρα με την διπλή την ιταλική…»

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Το ΑΚΕΛ ζητά να ξεκαθαρίσει ο ΠτΔ για τη μη συμπερίληψη του πραξικοπήματος στην εγκύκλιο του ΥΠΑΝ
«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»-H Μελόνι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές
Χειροπέδες σε δεύτερο δημοσιογράφο στη Ρωσία για την παραγωγή βίντεο για την ομάδα Ναβάλνι
«Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση προς τ/κ για τριμερή ή πενταμερή»-Διαψεύδει το «υπεξ» για κυρίαρχη ισότητα
Αναβιώνουν τα έθιμα την Κυριακή της ελιάς στα χωριά της Πάφου
Υποβάλλονται τη Δευτέρα οι υποψηφιότητες για κοινοτάρχες και κοινοτικούς συμβούλους
Ελεύθερος ο ύποπτος για την βόμβα σε μπαρ στον Πρωταρά, ελεύθερος και ο ένας για τους εμπρησμούς πρακτορείων
Έτσι θα λειτουργεί ο ανθρωπιστικός διάδρομος από την Κύπρο όταν ολοκληρωθεί η προβλήτα στη Γάζα
Ο Αμπάς λέει ότι μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να σταματήσουν επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα
Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται