«Το Πάσχα θα έχω μία θέση κενή στο τραπέζι»-Με λυγμούς ο πατέρας 28χρονης αγνοούμενης

Με δυσκολία κρατούσε τα δάκρυά του ένας πατέρας μίας 28χρονης που προς το παρόν παραμένει αγνοούμενη από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο κ. Χρήστος Χούπας, μιλώντας στο Open για την κόρη του, Ελπίδα, με δάκρυα στα μάτια αναρωτιόταν γιατί έπρεπε να συμβεί αυτή η τραγωδία, ενώ είναι ακόμη στο «περίμενε» για να μάθει αν η κόρη του έχει ταυτοποιηθεί ανάμεσα στις σορούς που έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση,. Είμαι στο περίμενε από την αστυνομία. Εχουν χαθεί οι ελπίδες να δω ζωντανό το παιδί μου. Δώσαμε δείγμα DNA για την ταυτοποίηση. Σήμερα πάρθηκαν τα αποτελέσματα και περιμένω να δω αν θα μου τηλεφωνήσουν ή αύριο το πρωί» είπε αρχικά.

Μιλώντας για την κόρη του, με δάκρυα στα μάτια, είπε: «Ηταν ένα εύθυμο, χαρούμενο 28χρονο κορίτσι που πήρε το πρώτο του πτυχίο ως πολιτικός μηχανικός στη Πάτρα. Ηθελε να έχει και δεύτερη υπογραφή και πέρασε στην αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) όπου ήταν 4ετης. Εχω τρία παιδιά που σπουδάζουν εκεί. Τα παιδιά μου θα ανοίξουν την ντουλάπα της αδερφής τους με όλα τα ρούχα της μέσα… Δεν εύχομαι τέτοιο συναίσθημα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου».

Στη συνέχεια ο κ. Χούπας πρόσθεσε: «Το κορίτσι μου το ανάθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει ο οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε; Απλώς σκέφτομαι ότι πάντα υπάρχουν τα χειρότερα στη ζωή και προσπαθώ να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου ώστε να είμαι χρήσιμος στην υπόλοιπη οικογένεια. Την κουτσουρεμένα πια οικογένεια. Θα ερθει το Πάσχα και θα είναι το σερβίτσιο και η καρέκλα της άδεια… Ευτυχώς δεν έτυχε να ταξιδέψουν όλα μαζί. Συνήθως ταξιδεύουν και τα τρία μαζί τέτοιο καιρό τα τελευταία έξι χρόνια. Αν συνέβαινε θα έπαιρνα το πολυβόλο και όποιον έβρισκα από αυτούς. Δε μπορεί να κρέμεται ολόκληρος ο σιδηρόδρομος Ελλάδος να κρέμεται σε ένα άτομο. Μπορεί να πάθαινε καρδιά, να είχε ένα ατύχημα, να ήταν πιωμένος… Γιατί να είναι χειροκίνητη η λαβή; Με τη μονή γραμμή δεν είχε συμβεί. Συνέβη τώρα με την διπλή την ιταλική…»

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Η 16χρονη Maja ήταν το θύμα του 17χρονου Πολωνού που συνελήφθη στην Κατερίνη
Στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο 59χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία
Σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία-Μετά το έγκλημα πήγε διακοπές στην Ελλάδα
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Τι «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις ως αίτιο θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Τα νέα δεδομένα
Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»